Tiganaki

En frukostbuffé utan dess like. Hur prisvärt var inte detta? Där fanns verkligen allt och jag höll på att tappa hakan av valmöjlighet. Man kunde välja att vara hypernyttig samtidigt som jag även kunde välja att äta helt Clean. Jag valde mestadels båda. Jag blev stormförtjust i "Plain omelett" och ja som det låter men inte ändå. Vet inte hur dom gjorde dessa omelettknyten. Dessa små små korvar blev jag med stormförtjust i. Smakade som kycklingkorv. Juice var dag! Åh vad gott! Att kunna gå och plocka och avnjuta i fint sällskap med underbar utsikt. Bara det liksom!
 
Så idag efter en hujedamej frukost hämtade vi vår Fräziga ATV. Vi hade innan vi åkte ner några saker vi ville se. Denna stranden var ett pitstop på to do list.
 
TIGANAKI Beach heter den. Det brummades till och det lovades vackert vatten. Om det var? Åh ja.
 Till bådas stora förtjusning.
Där hyrde vi varsin sunbed och gottade ner. Vi var tvungna att känna på havet. Solade en stund innan vi sedan plaskade i. Så vackert. Här hängde vi i tre timmar. Skålade i Bacardi Breezer och banan till fika. Vi lyssnade på musik med lilla minihögtalare som varit en klippa hela sommaren.
Den roliga glassbilen tutade och fruktbilen kom.
sen?
And a whole lot of cats.
 
Det skulle blivit en solnedgång i ZIA men vi fastnade i Askepilon och alla katter. Vi insåg på väg till ZIA att vi inte skulle hinna innan solen gick ner. För det går fort. Vi körde inom Askepilon. Skulle bara kika ju. Hipokrates trädgård ligger här samt det första sjukhuset som byggdes. Men såklart är allt stängt. Vi vet dock vart vi ska köra sedan när vi väl ska dit så det är ju bra. Tänkte vi och vad såg jag? En hord av katter. SÅ MÅNGA och omöjligt att fånga detta på bild för dom var överallt. Den känslan när en massa av dessa vackra lurviga varelser kommer springandes mot en med svansarna i vädret. Åh så fina dom är. Yrväder som vi båda är körde vi till närmaste Matbutik, och köpte kattmat. Sen tillbaka igen för att mata. Där var vi under arbete ett tag med att utfodra och en lokalbo kom med mat under tiden vi var där. Kändes lite bättre då för just två små var vid väldigt dålig hälsa och detta hade han med uppmärksammat. Djuren ska med ha ett bra liv.
Nu var det dags att hitta en mysigt ställe att äta på. Vi körde mot KOS stad och i utkanten hittade vi en mysig restaurang. Havet precis inpå och man kunde höra vågorna.
 
IDAG VAR DET 1 ÅR SEDAN jag avslutade min Strålbehandling. För ett år sedan låg jag hemma i soffan och tackade för att det var över. Jag var så rädd. Orolig. Har min behandling hjälpt? Ett år senare är jag här i en trygg famn som gör mer för min än vad jag tror att jag förstår.
Jag vann något så fint: LIVET

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0