Kalimera

 
Morgonvy och vi kunde se Bodrum från vår balkong samt "vår kust".
 
Stranden som pratades om.
PARADISE BEACH!
Detta var verkligen en paradis strand. Men mer än det. EN IDYLL. Mer än en strand. Det var som ett litet paradishak. Naturen var så underbart vacker.
Vattnet så klart och solsäng precis vid havet så man kunde doppa tassarna.
Ovanför stranden låg ett utmärkt "Mat och dryck med vackraste utsikten har allt Place".
Jag önskade en Strawberry Daquiri och fick en. Den avnjöts på stranden.
Sol bad och ännu mer sol. Men vi var försiktiga och oljan användes flitigt. Min R är fartknasig och tycker att Vattenscooter är lajbans. Han insisterade på att jag skulle hyra en och han en. Min magkänsla gav mig onda aningar. Jag har en kärlek för havet men inte för djupet och vad som finns där nere. En båt är en dröm men en scooter. Mja.
Vi hyrde en och jag var nervös. Blev dock ännu mer när han satte sprätt på den. Jösses som jag klamrade mig fast som en rädd hare. Flög som en Lovikka vante och klamrade mig fast desto mer. Jag skulle prova. Det gjorde jag men detta var inte min grej. Jag är glad att jag provade dock. Vi stannade till och scootern är ju hal. Lyckades hamna för mycket åt det ena hållet och plums. Min enda tanke när jag tittade upp mot vattenytan var en sak. Sen hörde jag Hajen filmmusiken i huvudet. Snacka om att jag plaskade snabbt upp. Lite småpanik. Och det var väldigt skönt att känna stranden under fötterna sedan. Åh jag ville kyssa stranden.
Vi avnjöt den en lång stund och sedan avslutade vi vår utflykt med maten med den vackraste utsikten över stranden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0