Beslut

Tar vi alla. Sen är det en annan grej att reagera men att även agera efter sina beslut.
Jag tog ett nu i veckan och jag hoppas att det ska gynna oss alla i familjen. Eller beslutet har jag grunnat på länge men nu sagt ifrån och fått gehör. Känns bra och jag tror att det blir bra. Min arbetssituation funkar inte. Jag är ingen stålkvinna alltid. Heltid på natten känner jag redan nu att det är väldigt mäktigt. Jag har ju inte bara mig själv att tänka på.
 
Annars har denna dagen bara spenderats i hemmet efter att jag sovit. Jag har inte haft ork att ta mig utanför dörren bara. Hela kroppen och knoppen är lite borta och så trött.
R kom hem efter att hans dag var slut med jobb och tandläkarbesök med Thaimat. Matlusten är med väldigt märklig på mig. Men känner min kropp och vet att det är magkatarr jag har. Är småhungrig men när jag väl äter så mår jag oftast illa. Sugen på konstiga saker som jag helst inte ska äta och saker som jag inte brukar äta. Märkligt va?
 Men nu på måndag går jag på ett litet kostschema för att få rätt på maten mer strukturerat igen och må bättre i magen. Inget vidare kul att gå och vara orolig i magen och må illa stup i kvarten. Detta kan även ha med nattarbetande att göra. Återstår att se. Fortfarande känner jag mig otillräcklig och blir orolig för det...
 The story continues so to speak.
 
Vi kröp ner i sängen och slumrade till. Båda börjar nog bli riktigt nervösa nu. TIIMMARNA tickar ner. Jag är så tacksam för att min ledighet imorgon natt gick igenom. Jag behöver det. Vi behöver dessa två nätter som kommer utan för mycket måsten. Det är det min energi kommer att gå på denna natt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0