Kaffet rör läpparna

Åh men så hungrig jag var natten som gick. Sugen på allt och konstiga saker med. Men mest SALT! Åh tänk en macka med leverpastej och inlagd gurka & purjolök. Eller korvstroganoff, smörgåsrån, äggnudlar, ägg och makrill, hönökaka direkt från ugnen, köttbullar sås, päror och lingon, rårakor med löjrom och créme fraiche eller varför inte spätta med remouladsås? 
Better sleep the hunger away. Vet att måndagsnatten kan vara tuff. Det lade sig med sista målet och mina nötter men jag måste verkligen seriöst skärpa mig med vätskeintag! Skärpning! Tack åh tack för dom nötterna! 


Ibland är det liiiiiite extra tufft och det märks när jag kör både styrka, högintensiv cardio samt arbetar natt. Min "bakelse" till mitt ris & min kylling. Charmigt va? Körsbärstomater kan smaka som godis och kollegorna bara riste på huvudena inatt. Jag må vara knepig. Men när jag berättade lite om hur, varför och min tanke blev dom nyfikna och fler mer relevanta och vettiga frågor kom....vi får väll se. Ska ta mig tid nu och sniffa upp en bra "hjälpreda" förutom mina två jag redan har. Funderar och är lite kluven. Semester ska planeras och lade in om del 1 inatt. Lite långledigt med barnen vid Midsommar är tanke. Sen iväg en liten tripp efter det. Arbeta under mitten av sommaren och sedan...ja det är här mina frågetecken kommer. Men det ska jag nog få klarhet på inom kort. Jag behöver saker att se fram emot. Inte en sommar till utan planer och med sjukdomar eller tråkigheter. Vi säger så va? Natti natti trött i knoppen yrar checkar ut. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0