INTERNAT


Första Teamträff/konferens/KickOff/Internat är över. Klart att jag snodde alla kuddar. Två sängar ju! MASSA kuddar och DET är mysigt! Knoppade gott!

Det bästa av allt! Få se ALLA nya kollegor!


En dag med Nya Teamet "Högintensiv" eller som vi kallar oss.."vi är Stormen"...Nu har alla träffats och det känns som en grupp Fina Kollegor. Heldag med Psykologisk Personprofil till följt Teambuilding. Ja, lag 3 vann med högst och stabilast ballongtorn, maten avnjöts (kolla in menyn). Jag blev serverad min Kvarg. Med Betoning på Serverad. Liiiite tufft att se alla andra snaska kött och sås men skam den som ger sig. Inte jag iallafall. Herr Överläkare (Bordskavaljer) berömde min fasta ståndpunkt och min vilja. Tackar! Jag är stolt över att jag fixade neka Mat som bjöds. Stenhårt står jag fast vi det jag kämpar för. Många som frågar men alla är nog mest nyfikna och vilken pepp jag fått. Vilket stöd! Hjälp från Restaurangen med att bevara min mat, och förståelse från dom med. Gör det så mycket lättare! Dag två var med Personprofil sedan "Storm" planering hela eftermiddagen. Oj oj så intensivt, mycket för huvudet men kroppen spratt det i. 

Jag gjorde det. Trots äckligt snortrött (efter 2 dagars korvstoppning med Internat och Konferens) så vände jag bara i dörren väl hemma. Köpte 2 kg kylling (foodboxmaking imorgon) och ner till Gymmet. Två dagar därifrån gjorde att jag toklängtade & tröttheten struntade jag i. Idag kördes Axlar, Triceps och...mage! Jag gjorde min morgoncardio i ösregn i morse och kvällscardio blev klättring på bandet. Betydligt behagligare! Sen har jag krängt kvarg lätt med Cashew & Valnötter. Till detta Green Valley Ranch Syrup! Finns hos Bästa MMSPORTS! 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0