GAMISETA

 
F O R M C H E C K! Kaboom! Satan! GAMISETA! Jisseskoss! Blasfemie! 
 
 
Bästa starten på dagen! Snart endast en dag i veckan blir det fiberhavregrynsgröt. Idag njöt jag på balkongen, molnfritt! SOLA! Jag solade vidare hos dom bästa och lunchade hosFarmor & Farfar! 
Till min gröt såklart protein från bodyscience och kalorifri sås! Alltid samma sak fredagar. Orkar aldrig äta all gröt. Puh! Heja heja! Btw Mejerifritt går hur bra som helst! 
 
Massa sol idag vila från styrketräning (förutom sedvanliga övningar) innan mitt 60 min spinning pass och IDAG med härliga deltagare på GYM1 Vad härligt! Jag tokälskar min cardio imorgon ska det lyftas så det tjongar i lokalerna!!!! Längtar!
Lyckad formcheck! Jag fick en chock idag! En positiv sådan!
 
Happy formcheck det går framåt! Lyckan total! Idag både cm här och där samt vågen! Hur är det möjligt?Bilderna som vanligt visar mest, utan tvekan. Och kläderna. Jag har fått tillbaka min garderob!!!! Nu är det:
- Vad ska jag ha på mig idag? 
Inte längre...
- Vad kan jag ha på mig idag?
Jag bjuder stolt på "mina favvo" (ett par av dom) jeans. För 10 v och 5 dagar sedan fick jag icke upp dom över baken. No way att det gick what so ever! 
Bild till vänster är för 7v och 5 dagar sedan (diet i 3v) bild till höger är från idag. Med 10 veckor och 5 dagars kämpande! 
Vad har jag gjort undrar många?
Nytt kostschema, samt  lära mig ATT äta! 
Mer styrketräning cardio morgon samt kvällar. Beroende på om jag har mina små. Men största fokus på styrka, lyfta vikter, styrketräna och en jäkla vilja! ENVIS är jag.
Tårar av lycka idag! 
För endast 2 v sedan fick jag upp dom, kunde knäppa men dom satt inte såhär fint! Hurra! 
Summan: efter 10v och 5 dagar har ökat muskelmassa, gått ner i vikt förra formchecken gått upp lite mer än 1/2 kg. Nu ner igen. Muskelmassa? Alltså - 6 kg kan ha mina kläder! Minskat CM överallt (önskar jag mätte från början med...hade varit jäkligt kul att veta) och en ganska rolig grej jag märkte idag när jag strussade på stan: jag går annorlunda! Ut med brösten, in med magen, puta med rumpan, rak i ryggen och ner med axlarna!
 Även hållningen är helt annorlunda! Sanslöst!!! 
 
NU?!! Strypa kolhydrater ännu mer nu! Nu jäklar! 
 
 
Mitt främsta tack är till LINDA för att Du är du. Utan dig hade det absolut inte varit lika lätt! DU är min klippa, min kladdkaka, min elvisp min Fina! Genom tuffa dagar, roliga dagar alla dagar finns du där. Du om någon förstår och VET hur tufft det är. Hur ibland kroppen skriker efter mat. Jag äter mat och det vet ni...men alla har vi cravings och för att istället baka lchf titt som tätt och tro att det är bra. Så har jag tänkt om, vågar tack vare dig!I nästa stund kan man vara cool lugn. Hur hade detta gått utan dig? Snart åker vi iväg. Du och jag och jag ska med glädje stötta dig så som du stöttar mig!
 
Till Bodyscience för bästa protein och casein. Till MMSPORTS för att även ni tror på mig och gör mina leveranser från er alltid nöjd!
 
Och alla ni andra som stöttar och peppar! Kan inte med ord beskriva hur mycket detta betyder för mig.
Ni andra som tvivlade på kosten, som fnös med näsan eller grymtade i skymundan:
IN YOUR FACE! Moahahahaha!!!! 
 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0