Behöver jag berätta att

Det njuts för fulla drag av SOLEN! Helt sanslöst underbart väder! Hade det inte varit för nattjobb hade vi grillat vid sjön och stannat längre! 
Skola för Ted och tänk när han har SOMMARLOV! Då kan vi päsa vid sjön var dag! Lovely! Lias varit hemma med Mamma. Han har strosat runt i kalsipper och Angry Birds Tollor hela dagen. Jag har dansat runt i kortmjukis och bikini. Solat mellan varven, frukost på balkong, mellis på balkong och lunch! Lias snaskade på mina broccoli den lille filuren! Vi har hängt ner nytvättade vinterjackor och skor. Drog fram Badsaker och nu var vi redo. Väntade invigt på Ted! 

Lias Liten ville inte ner till gymmet idag. Jag Vill inte att det ska bli ett tvång eller tråkigt för honom. Så jag tränade hemma. Bara fantasin sätter gränser! 

När Ted kom med Skolskjutsen körde vi PÅ STUDS till Sjön! Åh! Supervarmt! Tröjan åkte av på mig och Lias....ja han är ju inte Kalsippman för inget. Ted fick testa sina nya framgick som han älskar att fiska. Glad för att han väljer det intresset han vill! Inte sport här inte...fiske musik djur natur och minsann styrketräning gillar han. Han tycker om att laga mat och spela Ps3. Så jag låter honom göra och tycka om det han vill. Han brinner verkligen för det han tycker om. Lias ja...Lias är Lias so far. Vi får väll se vad hans intresse blir? Vi njöt vid sjön. Fikade, fiskade och Lias lekte med sitt nya vattensprutarsvärd som han traggades till sig i affären igår. Jag kunde icke motstå hans vackra blå. Ibland är jag svag. Är det några jag är svag för så är det pojkarna. Blev lite choklad idag me. Ja ja! Choklad förlänger livet. Hoppas inte barnens Tandläkare läser detta. Han är ju även min tandläkare. Och DEN bästa. Vi ville som sagt inte köra hem. Men...tiden tickade och kvällsflingor hemma och snart zzzzz.....jag ska inte zzzz...jag ska jubba. Väskan packad! 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0