Double rich chocolate

Mitt absoluta Favoritprotein & Casein från Bodyscience!
 
 
 


 
Finns hos MMSPORTS såklart!

Klockan 20:30 stör ej. Nej, det är inte chokladpudding.... DÅ ska jag snaska i mig min caseinpudding med Kalorifri sirap och ett litet hallon. DET hallonet ska jag suga på som en karamell. 

Ted i skolan...Liten hemma! Vi har nästan semester hela veckan. Ett extrapass ska jag klämma in. Barnen "bortresta" på fredag ändå så då sover jag. 
Ett bra biceps/axlar pass idag. Lill Krigaren var med och Linda körde stenhård poseringsträning. Förutom Rumpa och ben har jag börjat längta till mina Axelpass! 
Det har regnat hela dagen...men vi tog dagen till shopping! Styrde kosan mot Kristianstad. Ted fick ett par till nya skor, och han köpte efterlängtat Skylander Swap Force. Jag har äntligen införskaffat nya Promenadskor. Denna gången lade jag inte rysligt massa pengar på löparskor med dunderdämpning. Lägre pris och precis vad jag använder skorna till. Sen kändes dom rätt direkt jag såg dom. Roligt nog på "Barnhyllan". Ja, spelar ingen roll. Som sagt mindre dämpning bara. Jag springer ju inte. Skönt att inte känna sig tvingad att göra det. Jag avskyr det. Kanske någon gång jag hittar något kul med det. Intervaller är kul dock!
Mys att vara i bilen när det smattrar på rutorna! Det nya spelet spelas för fullt och jag ska kela med mina nya skor...


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0