Årets Ljusaste dag

Fylld med KÄRLEK!
 
Jag och mina små pojkar avnjöt en lagom sovmorgon, solen sken. Jag och Ted steg upp. Lias zzzz som vanligt. Tillsammans då vi var riktigt sultna dukade jag upp en frukost med frallor och jordgubbar som vi avnjöt tillsammans. Barnen njöt av en riktig "lördagsfrukost" som vi kallar det. Då vi ALLTID minst en gång i veckan och det brukar bli lördagar sitter ner vid köksbordet. Pratar om veckan och om tankar, funderingar ja sådant vi har på hjärtat och bara är. Tv av, mobil väck och all kommunikation släcks ner för en stund. Kvalité! Vår förmiddag bestod sedan av en Liten Lias som icke ville kläs i finkläder. Men jag tjatade inte, tänkte att när min förstärkning kommer (barnens far) så redar vi ut det. Jag lät han ligga på soffan och gosa med sina nallar och bandyklubba. Precis som han ville. Ted såg och studerade hur mamma fixade håret, pudrade näsan och bytte klänningar och skor på löpande band. Klart att han med skulle pimpa till sig och han tog ett riktigt långbad den lille filuren. Åh, han är så stilig redan min pojk. Med sina bruna intensiva ögon. Lycka för den tjej som en dag fångar hans stora hjärta. Jag är så såld på honom sedan första gången jag såg honom. Verkligen "Love at first sight" att bli mamma.
 
Tiden rusade och Pappa kom för att hämta. Min första Midsommar utan mina små. Alltid sedan den dagen dom föddes haft dom hos mig denna dag. Jag tog ett djupt andetag, pussade på dom. Kramade och berättade hur mycket jag älskar dom. Det som gör mig glad är att dom är med sin Pappa och bättre Pappa kan dom inte ha. Han liksom jag älskar dom villkorslöst och gränslöst.
 
Jag satt en stund på balkongen. Tystnad. Funderade och sedan tog jag ännu ett djupt andetag och tänkte att nu ska jag njuta av dagen.
 
Klart att jag styrde kosan mot Farmor och Farfar. Vi åt och idag var det ljuvligt med kaffe & mjölk. Det bästa var dom röda gubbarna. Som jag längtat efter det. Att få vara med mina Fina en stund. Vi pratade och pratade om sådant bara vi pratar om. Vad skulle jag göra utan er. Vill inte ens tänka på det.
 
Sedan vidare för Midsommarfirande hos Linda, Fredde, Natalie, Simon och Mina såklart. Fler gäster och solen sken för oss hela eftermiddagen och in på kvällen. Det bjöds på både "hackspetten" små grodorna dansade jag och Natalie runt trädet, kransen på och den gick i arv. Berättade för Sötnosen som fick den att lägga den under huvudkudden. Sen kommer hon drömma om sin prins. Jordgubbstårta gjordes och avnjöts. Vissa skålade i Morgan jag i Celsius. Barnen lekte och skrattade och vuxna tog även lite hopp på studsmattan. Jag pussades med Mina och kelade henne bak örat. Flex flexade, vilken gigantisk hund. Men väldigt stilig herre. Linda sken som en sol och Fredde visslade. Vilken underbar kväll vi haft! Finner inte fler ord.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0