Alströmmers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilket äventyr jag fick vara med om!
 
Jag vaknade klockan 4:20 av att det knaprades Kalaspuffar i sängen intill.  Åh, lördag! Dagen är här som vi räknat ner till och främst Linda som idag gjorde sin scendebut i Bikinifitness.
Fyllardag för mig och det var gott att äta en riktigt tidig frukost i sängen som bestod av hallonkvarg, cashew och frallor med smör. Jag slumrade till en stund till, mätt och nöjd. Vaknar av att det knapras lite till. Vi går mot frukostbuffeén och möter upp Lindas coach Dennis. Dom hade minsann Vaniljyoghurt och lyckan total. Förniddagen bestod mest av väntan. Väl på plats laddas det med Riskakor med nutella innan det var dags att pumpa upp musklerna. Sedan entrades scenen. Det gjorde hon med bravur! Var så kul att få vara med och se. jag agerade fotograf. Jag brukar inta den rollen. Både för Linda och en annan i samma Team. Muskler överallt och riskakor. Vi styrde sedan kosan hem. Vilken roadtrip! Väl hemma svirades det om och blev en Girls night out in på natten... 
 
Jag kan säga att det är inte det lättaste att ställa upp i BIKINIFITNESS. Många veckors diet och hård träning. En tömning och en fyllning. Låter kanske kul med fyllning men att sitta och äta riskakor och kalaspuffar utan någon vätska alls låter inte så lockande. HON fixade det och jag är så stolt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0