Weekend passed

 
Helgen rusade förbi!
Efter en arbetsdag i fredags var det bara vi 2 fredagskvällen, bag in box och prat långt in på natten. Jag tror vi kan sitta och prata i mer än timmavis jag och M.
 
Lördagen gick i Festens tecken. Pappa fyllde 50 och vi var alla ute och åt på Restaurang. Önskemål om Restaurang var förstås Asiatisk mat för det älskar Pappa, han fick sin kalamari med. Jag tror att det är något av det bästa han vet. Vi åt gott och jag höll ett tal för 50-åringen. Vi fortsatte festen hemma och jag skrattade så det kittlade i magen tillsammans med mina tokiga (lika tokiga som jag) brödrar.
 
Söndagen, sköna söndag bestod av en lång sovmorgon. Blivit liiiiite bekväm med att sova länge känns det som. Men det vänder snart, tror faktiskt att som så många andra kan det bero på vädret? Jag hade mitt Spinningpass och sedan spelades det Bingo enligt tradition nu. Tyvärr ingen vinst, men det är kul att kryssa med pennan.
 
Måndag vaknade jag med ett ryck....NU är det dags att börja styrketräna igen. Jag måste våga och ta tag i detta. Räcker inte med Cardio för att få tillbaka kroppen jag kämpade för i somras och höstas. När olyckan plötsligt kom och gav min smärta 24/7. Bara att på det igen. Körde uppvärmning på Crossen och sedan ben och lite armar. Sedan hämtades barnen och myset med dom är obeskrivligt. Liten somnade....SNÖN KOM! Pojkarna spelade PS3 och jag traskade UT. Åh, promenad i snö. Flingorna föll som istappar mot kinden. Så härligt!
 
Idag vaknade jag med träningsvärk, underbara träningsvärk! Ted skickades till skolan och Lias och mamma har myst idag framför tvn. Ny dag med nya utmaningar!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0