Redig brakfrukost

 
 
Halva Januari är som bortblåst, och jag hinner inte med. Kan inte fatta hur jag hann med allt innan? 
Det är ju visserligen historia och det tar tid att "komma tillbaka" till sitt "vanliga jag"...
 
Jag har startat med Styrketräning denna veckan efter ett uppehåll pga smärtan i nacke och rygg. Det kändes att lyfta igen. Men jag tror att sakta men säkert kommer det bli lättare. Säkert tyngre nu i början och jag kämpar vidare för att hela jag ska komma tillbaka.
 
Vårschemat på passen drar igång nästa vecka och då jädrar. Då är det spinning flera gånger i veckan som ska instrueras, detta kommer lyfta mig. Det vet jag. Känner redan hur det rusar enorfiner genom kroppen, lyckan att få ge och inspirera.
Ikväll smäller det med, 17:20 drar vi en timme på cyklarna på Bästa Gym1.
 
Dagens fastebryt blev 9:30. Uppe sedan 5, och nu kurrade magen faktiskt. Vilket är lite ovanligt numera. Gjorde en muggkaka till en kollega och jag bullrade upp med en riktigt mättande och nyttig LCHF frukost.
'
Två kokta ägg (jag äter mestadels det i mitten, äter aldrig hela ägget), lite cashewnötter och lite väl lagrad ost att "sula". Gjorde gott för magen och jag känner hur kroppen börjar vakna mer till liv. Kaffet kallar, möten och diverse uppgifter. Kallas att jobba och det känns lite bättre att vara tillbaka.
Upphämtad av min "Transporter" och hämta hem två små busar. Vidare i kylan, men varmt och gott om baken i bilen mot Gym och Spinningen. Sedan är det extra skönt att landa hemma. Tillsammans med triss i Pojkar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0