Just du

Här kommer en "tisdagsfunderare".
Söndag och Måndag gick som var dag i Kärlekens tecken. Eftersom det varit lite mer ljummet och ljuvligare väder så har vi varit ute lite mer än vanligt. 
Söndagen valdes att bara vara. Hockeyn på tvn och sedan packa väskan och dra ner till sjön. Vi höll om varandra till solnedgången. Det är något magiskt med solnedgångar!
Måndagen likaså fast annan sjö, och sedan hämtades dom små pojkarna. 
 Tisdagen kom, och är snart förbi. Arbetsdag och tidig morgon men det är lite charmigt och mysigt att gå upp alla 4 så tidigt. Var morgon blir lite ljusare inbillar jag mig.
Som sagt är varje dag nu guld värt. Jag försöker borsta av allt negativt och alla negativa som inverkar och stay Positive. Det är ingen annan som lever mitt liv, eller ditt liv. Fyll det med det just DU önskar. I all den mån det bara går! Jag lovar, magkänslan är fantastisk och unik. Följ den!

Lite foto är alltid och har alltid varit en passion i livet för mig. Likaså det jag gör här varje (nästan alltid) dag. Skriva. Planerna ska skridas till att agera nu. Jag ska minsann prova. Kommer bli en bra sådan. 
Mycket känslor som inte kan sättas ord på. Men jag ska försöka! 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0