Celsius Demo på Gym

 

 

Idag kördes det Demo på Gym och det gick super! Många frågor och svar på allt. Jag hoppas jag inspirerade många, och jag blev även själv inspirerad. Det är en härlig känsla visst!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitaminberikad – C-vitamin och 6 olika B-vitaminer

C-vitamin (Askorbinsyra) bidrar till en normal funktion av kroppens nerv- och immunsystem. Den ökar kroppens järnupptag och bidrar till minskad trötthet och utmattning. Då C-vitamin är en antioxidant skyddar den även cellerna mot oxidativ stress.

B-vitaminerna niacin (vitamin B3), pantotensyra (vitamin B5), riboflavin (vitamin B2), vitamin B6 och vitamin B12 bidrar till minskad trötthet och utmattning. Dessa och även B-vitaminen biotin medverkar också till normal funktion av nervsystemet och energiomsättningen. Dessutom bidrar riboflavin till att skydda cellerna mot oxidativ stress (se nedan om antioxidanter).

Innehåller koffein och guarana som ger energi

Koffein finns naturligt i till exempel kaffe, te, kakao och guarana. Ämnet har uppiggande och hjärtstimulerande egenskaper. En burk Celsius motsvarar två koppar kaffe. Vi rekommenderar inte Celsius till personer känsliga för koffein.

Fylld med antioxidanter från bl.a. grönt te, ingefära och guarana

I Celsius finns flera källor av antioxidanter: C-vitamin, B-vitaminen riboflavin, guarana, extrakt från grönt te och ingefära. Antioxidanter skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vid oxidativ stress bildas fria radikaler som startar en kedja av reaktioner som kan leda till skadliga effekter, till exempel infektioner, inflammatoriska tillstånd och påbörja bildningen av cancer.

Sockerfri – 0 g kolhydrater

Celsius kan du med gott samvete dricka utan att tillföra extra kalorier i form av socker.

Välj mellan sex friska smaker med naturliga smak- och färgämnen

Innehåller inga artificiella konserveringsmedel

 

All info från hemsidan:

http://celsiussverige.se/

Kommentarer
Postat av: Malin

Hur kan man Inte ÄLSKA celsius, ljuvlig dryck :)

Kram <3

Svar: Visst är den! BÅDE god och Hälsosam!!!!
SeLuNa

2014-02-08 @ 07:19:16
URL: http://www.mammamalinth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0