Lussedagen




Lussedagen då jag sovit klart. Och med en natt till på schemat så sover man länge vill jag lova. Imorgon är planerat att komma upp och vända tillbaka från nattuggla till den vanliga Morgonugglan. En riktig rugguggla känner jag mig som. Man har sin fritid innan jobbet och inte efter för då ska man direkt i säng. För att sedan upp och få ut lite av "dagen". Innan affärer stänger och andra går och sover. Märkligt liv just nu.
Jag var ute på en promenad med Linda och Mina idag. En fin stund fick vi i friska luften.
Sedan bar det av till affärer för ännu mer Julklappsköp. Kommer hem och lägger även detta på golvet. Kliar mig i huvudet och tänker:
Var ska jag börja?
Bara att sätta igång men åt en rejäl skål med gröt innan. Tiden bara rusade iväg. Med julmusik i bakgrunden. Granen började jag reta mig mer och mer på som inte är rak. Nej inte klädd för det ska inte göras utan mina små. Men jag retade mig och började tafsa på den. Försöka att få den rätt och rak. Vad händer när jag ligger där och drar och skruvar under den? Jo, PANG hela stora tunga gran över mig. Full med barr och blöt. Så med ett flin och barr överallt körde jag mot jobbet....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0