Oogies

My new BFF  Johannas räddare. En diet/Deffares dröm är denna. 


OOGIES krydda! Äntligen finns den här! Yum yum! Mer smaker ska komma in. Minsann! Tog oskulden på den idag till min äggvita. För ärligt äggvita som det är smakar dammtuss .  Men bara fantasin sätter gränser. Kanske popcorn på Fyllardag kan vara nåt? Ska hon? Vi får se. För DET var längesedan. Poppisar är mums mums ju! En J glad för en krydda....hallå? Men det är det lilla som gör det! 





Dagen har varit full. Lite för full kanske men ger mig bra sömn inatt för att inte behöva ta insomningstabletter. Nej, inte plockat ut dom. Envis dam detta. En tidig morgon med kids. Men idag gick vi hand i hand ner och vinkade av Ted till skoltaxin. DET kändes bra! Kanske lite för andra men mycket för mig. Lias fick vinka av sin bror med. Sen satte vi oss i bilen och körde åt samma håll. Vad gör man inte för att dom ska få gå kvar i samma skola, samma förskola. Jag har haft baken full sen. Förnya månadskort, tåg, strålning, kurator, styrkepass, pw, städning, matlagning, tvätt, avbokat ett möte (tyvärr...men men), storhandlat och det mesta innan mina små kom hem. Idag fick jag hjälp av Farmor och Farfar med körning. Jag tror jag hade klappat ihop annars. Seriöst. Jag sätter kraven själv jag vet. Men NU är det helg. Jag håller kvar krav sålänge jag kan så vanligt som det går. Vet att det kan vända på en femöring. Fick det bekräftat och tillsatt till mig idag igen. Så jag tar vara på det jag orkar nu. Men NU är det HELG med mina små. Äntligen! 


Idag fick jag paniksug efter gymmet. BOLLAR, havregryn! Åhhhh! Och efter en snabb koll med Chefen så gick det bra. Bollar och kaffe efter styrka. Mums! 



Har Bodyscience protein i. Efter smak. Behövs inte mycket. Precis som man själv känner...tycker. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0