Min svaga sida

Idag! Gick bra med nya planen att se Ted från balkongen då han åkte skolskjutsen. Ja, för gissa vem som kom ut när Ted lämnat "huset"? Liten...
Mystid! Sedan tog vi vår promenad till Gymmet. Idag körde jag axlar och rygg. Min "svaga" sida. Pga dålig rygg och otränade axlar. Även nacken är den största "boven" i dramat. Men, jag körde och Lias så duktig idag. Mellis med Linda och Jan och en blyg Lias. Bästa mellisen på länge! Inget slår Back2basic choklad protein! OCH bröd!!!!! Jag tror det var ett hallelulja moment!!!! 
Promenix hem och utan regn idag. Sedan efter vår lunch tillsammans var det shopping på schemat. Mat är påfyllt och vi längtar alla till lördag. Jag längtar nog mest. Säg inte detta men ...jag har hjälp Påskharen med ett varsitt Påskägg till mina små! Jag tokälskar att överraska dom! Det glittriga i deras ögon! Priceless! 
Storebror kom hem och Mor i huset ( jag) städade skafferiet. Nu är det uppdaterat och mer organiserar. Jag och mitt behov av ordning. Ha ha!! Ted flinade bara medans Lias badade med sin nya ödla som han adopterat idag. Sen styrde vi kosan mot Pappa och Lillebror. Det bjöds på Hamburgare till mina pojkar. Ted överlycklig!!!! Sedan busade Morbror med mina små. Jag tog med Pappa ut på en promenad. Delade reklam och pratade på tu man hand. Fin tid. Väl hemma var det läxa och lite fika . Summera dagen och vi kom fram till att vi haft en fin dag. Väldigt fin. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0