24 plus

 Vilken varm strålande helg vi haft! Ännu ganska ljummet ute. Men vi är helt slut efter helgens äventyr så vi ligger på soffan nu. 
Både jag och Ted vaknade tidigt igår. Morgonmys och frukost framför tvn. Lias fick vi putta lite på. Sedan vaknade han med. 
Sedan var vi duktiga och besökte gymmet. Ett bra pass fick jag ihopa! Gick bra trots båda kidsen med. Svara på frågor och kolla Lias. Efter det hem och lunchade! Sedan packade vi och spenderade 7 1/2 timme vid sjön. Helt fantastiskt ljuvligt. Fiske och våra vänner kom. Barnen lekte lekte och lekte. Tänk när vi kan bada! Tjohoo! Monica hade förberett grillning De Luxe. Vilken barbeque vi hade. Sedan päsa i solen. Efter det bjöd jag på Den Knäckigt Lyxiga Äppelpajen. Samt både jag och barnen bjöds på "Bananskit" ala Monica. Godare än det låter. Vi stannade nästan tills solen gick ner. Hade vi bara haft liiiiite mer kläder med oss så. Inom Affären och fixade lite gott sedan traditionsenligt Gladiatorerna. Vi somnade gott! 

Idag har vi med lapat sol. Balkongsol på förmiddagen och även frukost här. Sedan bjöd Farmor och Farfar barnen på pannkakor, vi gick till lekplatsen och sedan hem och fikade på glass. Jag är alltid så trött söndagar men idag inte bara jag. Vi drog ä då igenom ett styrkepass. Nu myser vi i soffan och tar vara på sista timmarna...


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0