Sistaseptember

Måndag och den sista i denna månaden. Nu börjar verkligen "the countdown". Nervöst? Ehhhhh ja.

Denna måndagen betyder lämna mina två små krigare. Tur att jag haft ändan knökafull på jobbet idag. Verkligen slänga i sig fastebrytet. Nästan på stående fot men samtidigt en bra arbetsdag med som vanligt bra team som "håller upp varandra". 
Väl hemma gottade jag mig med mina leveranser. Storstädade eftersom det inte blivit riktigt städat på hela förra veckan. Hade bättre saker för mig. Ha ha! Sedan iväg på 45 (underbara) minuter spinning och kommer hem pigg. Steker vitkål, Farmors köttbullar och kokar Shirataki nudlar (avgudar dessa nudlar) och testade första Walden Farms produkten: Ketchup utan socker. Jag kunde nu njuta av något jag fullkomligt älskar att äta. Som Lady och Lufsen, fast idag var jag nog mest Lufsen och slufsade i mig maten efter träning. Stannade dock upp och beundrade ketchupen. Undrar om jag kommer äta ketchup var dag nu? Jag är som Snurran. Har någon läst om Snurran? Hon som äter ketchup till allt. Nu kan jag äta ketchup igen! Tjohooo! 
Till dessert (ja idag blev det dessert) innan 20:00 innan 16 timmars fasta igen blev det Lchf Lakritsglass. Till sås jordnötssmör och strössel kokoschips. 
Lite fett att "bonna" magen med. Har aldrig tyckt om glass. Men LCHF glass är så annorlunda. Inte som "vanlig" glass. 

Tack tusen tack till Energyfys för bra 1:a produkt! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0