Märks

Att dagarna är betydligt fullare med barnen här. Tiden fullkomligt rusar iväg. Vi räknar dock ner till fredag (brukar vi göra) något visst med fredagar för oss. Har alltid varit så. Det är då luften går ur en och helgen kommer. Det är då det är MYS som gäller och kravlöst.
En vanlig vardag mitt i veckan. Vi var äckligt trötta idag alla tre. Varit hela dagen. Kan bero på äventyret igår och sen hemkomst. Sedan upp 5. Tjoo. Men nu har vi en säkrare bil igen. Sipper somnade i vanlig ordning på hemvägen. Jag och Ted slängde oss på soffan och idag första gången jag kände: åhhh ska jag träna? Klart jag körde dit. Min fina syster som strössel på glassen är snart klar lärare läste läxan med Ted. Åh vad hon kan. Svårt att fatta att min lillasyster snart är färdigutbildad lärare. Jag var på 45 min svettig spinning...
Väl hemma Sipper vaknat och fick en mysig kvällsfika. Ted sover gott men liten Sipper vaken ännu...ha ha! Han ligger intill mig i sängen och vi somnar nog snart....Höstmörkret är här. Ingen mer sommar. Men sommaren kommer åter och nu ska vi njuta av Hösten och alla vackra färger!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0