En Lazy men ändå

Inte helg.
Gårdagen bjöd på kalas....
Lillebror fyller ju den 5. Regnet öste ner titt som tätt. Barnen vräkte i sig tacos.

Sedan en fantastiskt mysig lördag kväll. Farmor och Farfar var hos oss. Tända ljus, beställde mat, byggde lego och tvn med någon konsert på i bakgrunden. Ni vet en sådan riktig mys känsla!? En sådan kvällens känner: Hösten är här! Oj. Nu "FÅR" jag tända ljus!

Söndag och en söndag är en söndag.
Sovmorgon blev det dock icke. Åh, jag smög och tänkte måtte dom nana. Lade i tvätten i källaren. Kommer upp, tar min kopp kaffe. Njuter av den och ut tassar Lias från mitt sovrum. Så länge sov lille Sipper idag. Ha ha!! Och ja....han har traskat in till mig inatt.
Det dröjde inte länge innan Lias väsen med Legot väckt den store Puff. Så, alla vakna. Jag snoozade på soffan i 10. Sen startade jag och Lias "knäckebak". Ja, typ fröknäcke Lchf som är vanligt. Testade dock "eget" recept idag. Lias fick vara med och bestämma!

Mys, barntv, dona, fixa. Sedan bakade jag och Lias en "kladdkaka med arrak, Lowcarb chokladbitar med vilda bär och kokos". Det var långt, kallar den " vild LCHF kaka". Så efter lunch bäddade vi ner oss med renbäddat, kaka och film.
Vi hade sedan ärenden att utföra, utfodra katter och handla.
Därefter körde vi till Gym och barnen var i lekrummet den timmen jag spinnade. Tror inte det gått utan fina Linda dock! Tack tack tack!! Tusen tack!
Med ny energi hem, och utfodra oss, duscha & ha söndag kväll.
Ännu en vecka har passerat. Och idag går vi in i September.
Första höstmånaden är här...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0