Amazing!

Dagen kunde INTE fortsatt bättre.

En fin dag på jobbet med som vi alla kom överens om en FIN stämning. Ni vet då alla är glada och vi drar våra "sjuka" skämt som bara vi fattar?

Hämta hem mina 2 små Troll! Sipper somnade i bilen. Inte oväntat. Avvänja att sova på Förskola tar på krafterna.
Jag och Ted fick en bra stund för oss själva. Kvalitetstid, han fick sin mat i lugn och ro. Jag mitt kaffe med kokosolja! Mmmm! Läsa läxan och nu lossnar det igen för honom. Så kul! Han kan ju för tusan läsa! Det är sinnessjukt! Min lille Ted läser. Hallå! Vakna Johanna! Han är över 8 nu...
Farmor och Farfar kom. Mat förbereds till efter träning. Gäller att ligga steget före.

Ett grymmepass på 60 min Cardio Spinning. Älskar mina pulshöjande pass! Just love it! Med Fina Malin som sällskap i cykeln intill. Med våra Celsius i högsta hugg. Såklart! Svetten rann och tiden likaså. Jag sparade den sista slatten till min mat efter träning som bara var att värma.
Planering planering!
Det blev stekt ägg med Chili och Paprika, fröknäcke med laktosfritt smör. Till även majjo och dijonsenap samt Salsiccia korv som var kryddad med Chili/Paprika. Nyttigt och stekt i smör!
Fint! Lias vaken, Ted vaken. Farmor och Farfar stannade en stund extra. Mys framför Idol och kunde ju inte bli bättre. Träna när Sipper sov ändå!
Vilken kväll! Lite sent kanske men det viktigaste: Nöjda barn och Mor. Vad gör det om det blir nån timme längre...1 1/2? Gick ju så bra & kvällen så fin.
Nöjda slumrade barnen nyss. Mor i huset slumrar nog snart med...i ett rus av Endorfiner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0