Hallå bilen?

Tänk så mysigt att se en liten komma tultandes (okej han tultar inte men...) nyvaken.
- Mamma!!!!
Dagen kunde inte börja bättre. Goa ungar som gjorde morgonen lekande lätt. Trots att vi klockan 6 på morgonen skottade fram bilen så var det med leende på läpparna.
Lias var arg som ett bi vid lämning idag. Hörde att han tystnade direkt efter att jag slutat visa mig. Kan det må vara en liten protest? Jo...kan det och är det. Sanslöst vad man känner sina barn väl. Arbetsdagen flöt på och jag tänkte på att idag ska jag få hämta dom!
Gissa om det var två glada barn? Åh!
Lias kom rusandes in i mammas famn. Bilresa mot nya hemmet och trots trötthet med glatt humör. Barnen kollade Per Morbergs kockande och jag kockade LCHF gratäng i köket. Min Lillasyster kom och kvällen kunde nu börja. Hade det så mysigt! Ted somnade på soffan och sover där än. Han är för stor att bära till sängen nu. Lias somnade efter lite protester och sedan var det Stora och Lillasyster time.
Tiden rusade iväg! Men nu kan vi ju gå till varandra Sis!
Känns som att mer och mer faller på plats även om det kommer ta tid. Fin kväll med Syster men vad vi pratat om är bakom lykta dörrar. Ha ha! Glad att jag har dig igen.

Sedan mailet, åh! Tänk vilken dröm! Men so far en liten hemlis jag behåller för endast två personer än.....kan det vara ödet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0