Bagare

Idag.

 

Jag vet inte vad jag ska döpa dom till? Ett helt eget LCHF recept! Knep och knåp. Då går det!

Ja, jag är helt slut efter denna dagen. Jag ger mig själv så mycket att göra med så jag får väll skylla mig själv lite.(Jag menar varför baka? Jo jag kom ju på att jag erbjudit mig att baka något till fikat till vår avlslutning imorgon på utbildningen) En ruskigt tidig morgon idag och trötta små kids. men ack så duktiga. En dag på jobbet och ska raska promenader. Hämta dom små, handla mat och bara det är ju ett företag. Ha ha.

Väl hemma så ska självklart inte Lias och det och Ted inte det....och sedan är det igång. Hu.

Jag har funderat, jag tror nog att detta med maten (tex) måste sättas hårt mot hårt. Detta serveras och så är det. Vi sitter ner och och äter tillsammans. Oftast när vi kommer hem är Lias och även Ted vrålhungriga. Men det som bjuds och lagas är inte alltid uppskattat. Det gäller verkligen att vara föreberedd och ge klara besked till dom små. Har inte tid med tjafs eller ork. Tyvärr blev detta en lite mindre rolig sådärensamståendemammakväll. Med en del tjafs och då mestadels ska jag säga från den lille sorken som är envisare än en åsna.

När mina små Troll somnat tränade jag lite, sedan efter dusch pappersarbete och ditt och datt. NU är det bra för idag. Nu landar eller snarare trillar mamman i sängen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0