Kvällsmyspåavenyn

Åh, en onsdag.
Bilden i inlägget nedan visar en stolt Johanna. * klappar mig själv på axeln

Jag är så nära delmål 1 nu. Såååå nära den där belöningen. Den där blusen med svalor på. Tänk om den tar slut? Hohohoho! Då gråter jag. Men ger mig icke. Inte blusen innan delmål 1 är uppnått. Inget delmål, ingen blus. Kör på belöningssystem. Ett betingat beteende. Ni som läst Psykologi vet vad jag pratar om.
Jag ser målet nu. Det gör mig ännu mer Pepp och Taggad.

Besök hos Dr och provtagning. Förhoppningsvis svar på mycket. Vet att stressen tar ut sin rätt med. Vilken underbar Dr jag träffade idag. Och JAG fick beröm. Hon sade att Lchf har hjälpt många som har orolig och svår mage. Så allt med måtta, ellerhur. Även bara DU själv som känner din kropp bäst. Ellerhur?

En fin eftermiddag och kväll med mina små pojkar. Fick besök av Farmor och Farfar som kom med frallor och "mellor". Även Farmor är grymt imponerad över Lchf! Hon älskar allt jag lagar och bakar. Farfar gör med tummen upp, då är det bra. Farmor har köpt hem mer och mer LCHF vänligt och smyger in i farfars mat. Han är diabetiker och skulle passa honom perfekt detta ju. Tyvärr tål han inte vissa livsmedel så lite krux där. Men Farmor...hon är såld. Blev Blendingbliss valnötsbröd ikväll! Mmmm! Så gott att rosta med! Prova!



Lias. Åh vad han badade ikväll! Han simmade och lekte HAJ i nästan en timme. Skrynklig när han (när bi fick upp honom) kom upp. Sommarlov på tvn. Lias har slutat med bappis och mer och mer utan blöja. Var är min bebis?
Ikväll kom han, tog min hand och sade:
- mamma...jag måste kissa!
Tror nog att bara föräldrar förstår lyckan i mitt hjärta då. Jag tjöt nästan. Han kissade på pottan och jag tjöt lite till, vi klappade händer som tokar alla här och Lias log med hela ansiktet!

Barnen växer. Tiden går.

Såklart hade våra äldre med sig glass till kvällsfika. Dom körde High Carb. Jag och Farmor..minsann vad hon är nyfiken körde Low Carb. Turkisk yoghurt, valnötter och lite kakegott i. Blendingbliss ljus kaka gottades ner. Mmmmm....Lite Cookie Dough stuk.
Jag laddar ju för morgondagens 5:2. Sista målet 19:30.

www.blendingbliss.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0