With you

En Studiedag som än sålänge spenderats med städ i hemmet...Kommer bli härligt att natta nybadade barn i deras renbäddade sängar ikväll. Det är något visst med det! För badat har busungarna gjort så badkaret var en mycket god investering!
Sedan träffade vi fina vänner och körde till lekplatsen.... Vackra Emily med en bebis i magen som väntas komma den 12 december. Som vi längtar efter den lilla/e. Doris ska bli storasyster och Lias sade nyss efter badet:

- Tomten kommer Bebis!

Han tror nog att det är Tomten som kommer med bebisen. För Tomten har Lias inte glömt! Lika tokig med Tomten som han var förra året! Ha ha ha! Barnen lekte för fullt och mammorna fick vara Emily och Johanna en stund. Tänk vad tiden den går, nyss var vi 14 och hittade på "skit". Sanslöst vad tiden den går och lika underbar är hon än min Emily. Vi var även och hälsade på Anna och pratade lite. Saknad är hon, vår Mamma Anna.

NU.....Sitter barnen i soffan, något tråkigt barnprogram. Ja, jag är inte så mycket för dessa nya barnprogram som går på tvn nnuförtiden. Men...barnen som tittar så det är ju inte jag som ska tycka. Vi ska strax ta fram målargrejor och måla "drömmar". Jag tänkte vara lite pedagogisk såhär på eftermiddagen...


Kommentarer
Postat av: Lottis

Hoppas målarstunden innehöll fina drömmar. Ta hand om er och fortsätt vara pedagogisk :). Det har du inga problem med. En stor kram till guldkornen och fina du.

2012-09-24 @ 16:58:52
Postat av: ida larsson

Ja Vackra fina Emily!! Och Mamma Anna... underbara Anna!! Tänker på henne ofta!! <3

2012-09-24 @ 21:38:01
URL: http://lejdan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0