Weekend

over.
 
Helgen kom och helgen gick. Gått i en väldans fart! Jag har jobbat två kvällar, och underbara kvällar! Fina KOLLEGOR som alltid och patienter som verkligen ger och jag ger tillbaka. Haft många terapeutiska samtal och det är så kul. Självklart inte kul när någon mår dåligt, missuppfatta inte mig nu. Men det känns så jäkla innivassen bra när man kommer kvällen efter om det jag sagt har hjälp. Eller lindrat! Det är bevis på att jag gör något bra för någon. Det jag jobbar för ju! Barnen har varit kvällarna hos Monica, och tack tusen för hjälpen! Guld värt! Gossarna är båda lediga imorgon & det ska mysas. Jag hoppas planerna vi har skrider till verket med.
Fyr i pannan, ja jag fixar detta! Inväntar varmvatten för att ta en dusch, sotig nu med så en dusch är verkligen en vb medicin. Ha ha ha!
Natten som gick sov Mojjan över. Så mysigt! Vi satt och pratade till ett på natten! Ha ha ha! Vilken tur att jag har DIG! 
Lias gick i sömnen inatt. Jag vaknade av att (han vaknar mycket sällan på natten) han skrek och då hittade jag honom nere i hallen förtvivlad. Mörkt var det ju men han somnade i sin säng intill mamsen sen....
En lugn söndag förmiddag. En helg över men vår helg fortsätter imorgon...
 
 
Aj löv jo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0