Sankt Sigfrids

"Sankt Sigfrids sjukhus är det invanda namnet för de psykiatriska klinikerna på Sigfridsområdet i Växjö. På sjukhuset bedrivs idag högspecialiserad psykiatrisk vård av främst personer som är dömda till ett straff med psykiatrisk vård som påföljd. Verksamheten sysselsätter cirka 330 anställda."

Idag bär det av! Som jag längtat efter detta besöket! Ska bli så intressant att se!
En som är helt såld på den psykiatriska vården. Jo, jag...
Nu i ett och ett halvt år har jag och mina kurskamrater kämpat med betyg och prov, uppgifter, praktik och muntliga uppföljningar. Det är med stolthet jag kommer visa upp mina betyg om en vecka, en vecka!
Jag trodde aldrig att denna utbildningen skulle ge mig så mycket som den gjort, sökte mest för att jag inte kom in på Utbildningen till ssk. Med facit i handen så är jag glad att jag inte kom in (fattas MatteB). Det är ju inte ssk jag vill jobba som nu, jag vill gå vidare inom det terapeutiska arbetet. Jag hade aldrig (kanske) träffat alla underbara kollegor jag har och alla kurskamrater om jag inte gått denna utbildningen och jag är så glad att jag har alla nya vänner och bekanta. Värt så mycket!
Att nu kunna titulera sig "Skötare", "Psykiatriusk" eller som det hette förr..."Mentalskötare"...
Känns så skönt, en milstolpe är jag framme vid och nu går jag mot nästa. Iallafall efter sommaren får vi hoppas.
Min picknick är klar, barnen lämnade och idag körde vi en "raggarrunda" innan eftersom vi var så tidiga. Barnen tjabbade med varandra så jag satte de i bilen och körde. Lugnet lade sig då. Lite "tet"...Ha ha.

Jag sitter med min proteinshake och inväntar att gå till bussen, som ska ta mig in till HLM för att sedan möta upp fina Psykiatriare och sedan ta minibussen till Växjö! Tjohooooo!!! Ska njuta av denna dagen till MAX!

 


Kommentarer
Postat av: AnnaPannaA

Jag tycker du ska vara stolt över dig själv!! Grymt bra och vilken inställning du har!! Mer som du behövs i denna sektor tror ju jag! Me lajki!! Hejja!

Vad händer i helgen då?



bus med familjen månne? KRam

2012-05-16 @ 10:39:32
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

Söt bild på söta dig.Ha en fin start på helgen.På fredag är min man ledig så det blir extra lång helg för oss..mysigt..kram

2012-05-16 @ 13:13:35
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emelie

Roligt att läsa din blogg! :-) Jag har själv nyligen börjat jobbat inom psykiatrin och trivs SÅ bra!! :-)



Trevlig helg! :-)

2012-05-26 @ 13:14:09
URL: http://emelieth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0