Rosa bubbel


ROSA till en Rosa flicka, eller som jag kallas av Pappa..."Betty"
 sedan ikväll...sedan jag var liten även Miss Piggy. Nej inte för att jag såg ut som en gris, men kommer ni ihåg hur hon uppför sig, flänger med håret och flaxar med armarna. Fnittrar och ja...ni vet....

En hejdundrande dag på jobbet! Still love it! En förstående Chef som fick veta allt om morgondagen. Känns så skönt att vara ärlig. Förtroende ger förtroende. Varit så trött idag dock, somnade på rasten och nästan på bussen hem. MEN...när jag kom hem så (efter en kopp kaffe hos Lillan) möttes jag av två superglada pojkar. Lias gosade och gosade. Ted berättade att han saknat mamma idag. Underbara Underbaringar!

Jag har verkligen tvättat, och tvättar än. Kommer inte kunna bära tvättkorg på ett tag efter imorgon. Lika bra att få det undanstökat, packat och sedan har jag lekt med Lias på rummet. Vi har städat upp och sedan lekte vi med bilar. Pappa och Katja kom med kramar, rosa bubbel och rosa blommor till mig. Katja hade bakat en Kladdkaka och vi skålade i vackra glas. Vi pratade mycket och jag och Katja kom varandra ännu närmre. Känns så skönt att ha två extramammor som finns där. Alla som finns där! Nu är sängen renbäddad och jag är rengjord. Descutan använd gånger ett och jag tror nog aldrig jag varit såhär ren i hela mitt liv. Jag har skrubbat varje centimeter av kroppen och efter aceton användning för nagellacket så fick jag även det i öronen. Så jisses så ren jag är!

 Alla (nästan) närmsta vet nu. Stort stöd från alla. Större stöd än avd jag förväntade mig. Alla som jag trodde skulle prata mot det har reagerat tvärtom. Jag blev så paff och fick ett lugn av detta. Känns så bra att så många tycker att detta ska bli spännande som attans!
 Farmors kommentar var rolig:
- Åh så spännande! Kommer bli såååå bra och du ska inte vänta mer!
Farfar önskade grattis som så många andra! Ja, jisses vilken vecka. Imorgon går vi in i JUNI och detta kommer verkligen nu bli "min" månad.

image description

image description

image description

image description

Skål ännu en gång. Jag skålar för alla er underbara människor här ute nu vid tangentbordet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0