Med betygen i hand

STOLT, MÄKTIGT, LJUVLIGT, VEMODIGT, PIRRIGT, UTMANANDE, LJUST, KUL, KLURIGT, FINT.




SKÅL VON SCHNEIDER! Ha ha ha! I made it!





HON med vackra blommor i håret- är ljuvlig. Hon är ärlig, tokig, vacker på både insidan och utsidan. Genuin och ligger mig så varmt om hjärtat. Tack fina för att du finns vid min sida. Annicka- kloka fina som är en stark och varmhjärtad kvinna. Hon kommer gå långt!



Puss på dig lilla "Kanel".
Min lilla söta voffsing, underbart charmiga Anna anna anna aaaannnnaaaa!



Elever, lärare och Rektor en lite kylig men ändå varm 30 maj 2012. På väg mot nya utmaningar!



NU FLYGER VI MOT NYA ÄVENTYR!
Love you girls!



Skål ta mej fan...(eller jag dricker Kopparbergs....ha ha)

Jenny Jenny: Hon med kluriga kommentarer, sätter på prov och sätter fast för vad hon tycker. Ärlig och rak och med ett stort hjärta!



DU med ett leende av guld- är en av de finaste flickor jag träffat och en av de vackraste mina gröna skådat. Du är en sann ny vän och jag är så glad för att ha dig vid min sida. Fina fina Natta!



Vill tacka finaste Värdinnan Ewa som bjöd in oss till en liten "examensfest". Som hade föreberett så fint, som bjöd på pool bad och spabad och en rejäl grill att grilla på. För prat och känslosamma ämnen att prata om. Tänk, nästa kväll ska vi prata längre! SNART IGEN! Kanske en höstfest?



Vinkelivink från poolen

Highlights! Vilken dag! Det bästa med detta avslutet är att det är INGET avslut, det är bara början på lång vänskap och tillit till nya fina vänner. Jag har verkligen funnit dem här under detta 1 året. Så enormt tacksam för ER.
Tacksam för mina nya kunskaper som fått mig att växa både teoretiskt och praktiskt. Både med mitt arbete att hjälpa andra men även mig själv.
Lärarna som stått ut med vårt "tragg" i 1½ år, som peppat och stöttat! Guld värda!


Kommentarer
Postat av: Ewa

Och tack till dig! Fina, snälla, omtänksamma, smarta Johanna!!!

2012-05-30 @ 23:08:18
Postat av: Lottis

Hoppas alla hade det trevligt. jag tänkte på er igår och tyckte det ar synd att jag inte kunde vara med. vila nu och ägna tid åt dina nära och kära



kramis

2012-05-31 @ 17:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0