Mullvadar

Åh, dagen har varit helt sanslöst fin. Det har varit semesterfeeling idag. Efter allt kalasande igår så somnade Lias snällt i sin säng. Jag valde att stanna kvar hos honom och sova intill min lille 2-åring.
Vi vaknade utvilade vid 11(!!!) Oj oj oj, tiden ställdes fram och en timme gör mycket för två sjusovare. Kommer ner och de större pojkarna sitter och spelar spel, samma spel som jag och Ted spelade sent igårkväll. Heter "Med näbbar och klor" och är ett brädspel som innehåller både frågor, charader och olika kategorier. Ett spel där man lär sig fakta och tyda kroppsspråk. Kaffet var på och vi valde att denna soliga dag äta frukost i uterummet. Vilket semesterfeeling det är! Sedan drog vi oss alla ut. Solen gassade och Patrik drog igång motorsågen. Jag och Lilleman påtade i rabatterna, Ted lekte med kusin Alice som kom. Minsann så hann jag med alla rabatterna, och två maskiner tvätt ute.
Kläderna luktar som bäst nu på våren. Just att påta i rabatterna är ju bra nu. Jag är inget trädgårdsproffs men efter att ha haft hus i 5 år nu så lär man sig en del. Mycket att stå i nu på våren som sparar jobb på sommaren. Härligt när rabatterna är sådär "luckrade!. Vi hade grillmiddag kvar från gårdagen som vi avnjöt i uterummet. Senare fick vi kvällsbesök av Familjen Tillgren som fikade på kalas kakorna. Barnen lekte och vi vuxna tjabbade av oss. Vilken helg med många bravader! Lias har lite svårare ikväll för att somna...Mycket som hänt nu dessa dagarna och den lille killen har mycket att smälta. Vi har hunnit med ett bad ikväll jag och smågrabbarna. Jag var ju tvungen att skrubbas ordentligt då Lias (se bildbevis) skvätte jord som en liten mullvad!

 




Kommentarer
Postat av: AnnaPannaA

Härligt att sussa tillsammans ett litet tag...



Vilka mysiga bilder. Härlig dag!! Utvilad oxå!! ;D

2012-03-27 @ 11:46:00
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Karin

Vad vårhärligt ni har det:)

2012-03-29 @ 02:40:04
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0