Made it

Två dagar på jobbet och det gick bra, dock var jag såååå extremt trött igår efter jobbet. Somnade gapandes på bussen och det måste varit en rolig syn. Jag kröp intill Lias vid nattedags....jag somnade med. Klockan 19:30...zzzzzzz...Ha ha ha. Vaknade 04:27 inatt, hoppsan. Ha ha!
Kan vara att tröttheten kommer nu och smärtan lite mer molande hela tiden. Det var sista dagen igår jag tog min tabletter och det känns. Dr sade att jag kommer känna "sug" efter dem. Ja, det gör jag med. Den effekten man får av lugn och all smärta försvinner (nästan). Vi pratade om hur viktigt det är att bara ta dom ca en vecka efter opn, och inte längre pga man blir beroende. Det är samma verksamma ämne som i Morfin och Heroin (blir rädd av bara ordet) och det är ju inget man vill gå och knapra. Herrejisses! Idag är det ledig dag och jag fick ha Lias i knät och hoppa ner på rumpan från ovanvåningen. Kan fortfarande inte bära honom. Har lyft honom någon gång, men då sittandes till mitt knä. Inte ett riktigt lyft, vågar inte det än. Det känns fortfarande fantastiskt bra.
Igår var jag inom en sväng på HMs rea och den sög...Ha ha. Missade bussen och fördrev tiden. Jag hittade dock ännu en ny bh (nr 2) och matchande söta panties. Provade den igår när jag kom hem eftersom kön var förskräcklig. Såg bra ut, men det känns konstigt med bygel och det får vänta. Jag får ha min sportbh i nästan tre veckor till, lagom tills jag flyger till Varmare breddgrader...

 

Födelsedagskaffet på 27 års-dagen...


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Men åhh... fyller du år idag ?? GRATTIS Finaste !! <3



Såklart jag vill läsa mer. Skit i om nån blir provocerad, det är deras bekymmer i så fall. för som du skriver - det är DU som bor i den där kroppen och det är DU som bestämmer över den !!



KRAMAR

2012-06-13 @ 09:05:57
URL: http://frokenmela.se
Postat av: AnnaMalin

Fyller du år idag?! GRATTIS!! Hoppas du har blivit ordentligt firad!



Och vad underbart att det gått så bra, att du är så nöjd! :-)



Sv: Jajjemen, jag jobbar men bara på halvtid än så länge. Siktar på att jobba mer framöver när Liv börjar dagis i höst :-)



KRAM till dig

2012-06-13 @ 21:10:21
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0