Dagen efter

Jag undrar hur många som är trötta idag, lite "extra trötta"..Gårdagens lyckliga studenter! Så härligt att ta studenten, vilken dag det var. Känslan att man uppnått något så bra! Igår var vi uppe länge och dagen var den bästa. Jag var uppe i sovrummet stor del av kvällen, Lias som sällskap och vi rensade bland kläder. Dock mycket kvar. Lias blev (som man ser på bilderna i inlägget nedan) förälskad i min gamla bikinikjol. Han var så söt när jag strassade runder med den. Tror att han ska få den, han är tokig med kläder och skor. Han var lika road som jag bland alla kläder och vilka fynd jag gjorde igår på min födelsedag. Jag har länge letat efter en skir lång blus och där hängde den inne på Carlings. Inte klokt när mina tre favoritaffärer finns på rad:BikBok, Carlings och Cubus. Gillar Kristianstads shopping skarpt! En vacker stad att strosa i även om vädret inte var på topp så gjorde det absolut ingenting.

Vill tacka alla som grattade mig igår på min dag! Vill skicka en stor bukett blommot till min Emily som tog Examen igår, nu är hon färdigbakad Behandlingspedagog. Stort grattis!

Dagen idag bjuder på sol och eftersom jag hade en dröm häromnatten om vårt gräs så är det på tiden att klippa det, kan tyvärr inte göra det själv. Jag drömde att det var lika långt som Pocanhontas majsfält...


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

Gumman stort grattis i efterskott på din dag söta..kram

2012-06-09 @ 22:05:58
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Lottis

Vad synd att jag inte visste att du var i mina hemtrakter. Hoppas din dag var bra



Kramis

2012-06-10 @ 01:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0