Amazing

just the way you are

Kom ihåg det...Idag är ännu en bra dag. Känns konstigt att inte gå till jobbet idag, men inser nu att det inte hade gått alls. Vilken tur att jag bara hade ett arbetstillfälle denna veckan och kan komma med nya krafter snart. Inte ofta jag varit hemma och vilat en hel vecka. Sist var ryggskottet för flera år sedan och kanske är det väl unnat detta? Jag har skrevit hela förmiddagen och ska nu strax sätta mig i soffan och slumra en stund. Fått i mig lite kräm med hallonsmak och det är inte mycket som går ner. Magen ser ut och känns som en ballong. Jag blir redan tokig på alla repriser och program på tvn och inser att jag inte kan göra mycket annat än att småflina och titta på dem. Precis pratat med vackra Natta och i morse med Ems. Sköna donnorna mina! Tänk så mycket glädje mina vänner sprider. Nu lockar faktiskt kudden. Ryggen mår paj paj av att sova i samma ställning i en hel natt. Vaknar som en robot och efter denna nattens mardrömmar kan en powernap behövas en liten stund..

Ted ville så gärna att jag skulle vara med på deras Nationaldagsfirande idag i skolan. Men jag kan ju tyvärr inte det.
- Åh, då stannar jag hemma idag mamma och tar hand om dig! Jag vill vara hemma hos dig.
Ted får åka till skolan och han säger innan han åker att "skoldagen är inte så lång, jag är snart hemma hos dig igen".
Eller igår när jag grät, tårarna sprutade och Liten Lias tar handduken och torkar mina tårar. Han torkar och torkar och klappar sin mamma på kinden. 2 år och så klok och omtänksam redan!
Finns inte ord för att beskriva hur fantastiska ni är!


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

God kväll snäckan..

Skoj att du är nöjd med operationen..förstår att du inte är helt hundra än..men snart är det väl som vanligen igen om större tuttar och snygga bh som inför sraffas :) Hade du små innan eller ville du göra större...du behöver inte svara...

Ja kärleken man får av sina barn är så vacker :) Fin bild..kram kram

2012-06-05 @ 20:47:31
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Fröken M

KRYYYA på dig !!! KRAM

2012-06-05 @ 20:55:06
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0