Sleepover

Bästa vänner.

Inatt gick första sleepovern av stapeln för bästa vännerna Ted & Rami. Ett tag trodde jag inte att det skulle gå men....Efter att Rami testat "The master bed" så ville han gärna sova där. Jag läste Trollsagan, ja jag hoppade över lite text för den är LÅNG och pojkarna fnittrade mest. Lekte med Nos och King Kong. Åh, släckte lamporna och låg och lyssnade. Kommer dom somna? Två väldigt busiga bästa vänner...

Efter ca 15 minuter....zzzzz.....Rami sov...och sedan dröjde det 5 min till och då sov Ted. Jag somnade till. Tänkte att jag skulle sluta mina gröna med. Vaknade vid 2 och hade sedan så svårt att somna om. Ted slåss som en Gladiator i sängen. Jag lada mig på golvet på en madrass och efter många om och men somnade jag om....

Sedan att pojkarna började fnittra klockan FEM i morse var inte det roligaste. Jag försökte verkligen att be dom somna om...Men märkte efter nästan en timme att det inte var lönt. Lika bra att gå upp..

Jag har serverat frukost på bricka i vardagsrummet och pojkarna myser. Har det bra tillsammans och nu har jag och Rami en liten allians. Känns som att det faktiskt bara är det llla som behövs. Barn är egentligen inte i behov av mycket.

Dem kräver inte så mycket som vi vuxna tror, bara närhet, kärlek och omtanke kommer man långt med.


Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

Mys!

2012-07-26 @ 11:29:26
URL: http://annapannis.blogg.se
Postat av: Fröken M

Nu är dom ju "stora killarna" !!
Här kunde jag inte få viggo i säng nog snabbt idag - 2 års trots !? Snälla rara, du som vet, säg att det går över fort ;)
KRAM

Svar: DET GÅR ÖVER. Lias är med inne i den härliga perioden nu ;/
SeLuNa

2012-07-26 @ 21:40:31
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0