Präktig

;)



Inte ett dugg. Vilken underbar dag! Morgonen med snälla små barn och nöjda barn. Lias ville prompt till fröken LM och ja det kändes i mammahjärtat att han nu släpper så lätt. Samtidigt som det är en befrielse att han känner sig trygg. Det är ju det absolut viktigaste. Ted viskade i bilen när jag skulle lämna honom på skola:
- Mamma, ingen puss...
Åh, okej tänkte jag. Jag står och tittar när han går in på skolgården. Jag släpper honom och mitt hjärta började värka idag. Tårarna höll på att komma. Min mammasida ville bara skrika:
- Kom lille Ted. Kom tillbaka till mamma!!
Ha ha, så fjantigt. Lite patetiskt kanske, eller kanske kallat kärlek.
Väl hemma var kaffet klart, ser jag alltid till att klicka igång innan jag kör barnen. Ja, så hurtig är jag inte än så att jag cyklar var dag. Men så fort vädret blir mildare och ljusare ska jag minsann vara hurtig. Kaffet avnjuts och jag kollar av vad som ska göras idag, var ska jag börja? Har betat av massa "måsten". Jag har mellan varven för att släppa tangentbordet dammsugat bort all ved i hallen, gett katterna mat och dryck, dammsugat lite till och minsann bakat ett inte ett TRE GI vänliga bröd. Lite på recept och lite på eget vad jag vill ha i. Jag är inte präktig, nej nej. Det är avkoppling att baka. Så istället för att ta sin rast till att titta på ett obildbart program så väljer jag att baka lite. Det doftar nygräddat i hela huset! Den doften går inte av för hackor.
Jag sitter nu med dagens fjärde kopp kaffe och ska beta av lite till med skolgörmål. Sedan har vi ju eftermiddagens präktiga Johanna. Både bankmöte, tandläkare och besök på Biltema. Har ni hört? Jag tycker det ska bli superkul att köra till biltema och titta. Jag ska också ha ett MC Gyver kit i min fina Pingla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0