En Johanna

Ja, gjort en Johanna idag...
Vad är då en Johanna? Finns mycket som är så typiskt mig.

En föreläsning som var givande, just hur man bemöter en person med självskadebeteende. Det är svårt, inte lätt och en del att bita i. Ska jobba på detta och bli bättre med det som jag ska tänkas jobba med under en lång tid nu. Varvat med mina extraknäckar jag har, något mer man brinner för. Meningsfulla aktiviteter..
Vi njöt av en lunch tillsammans en stor skara i klassen, snart slutar vi...
Tiden har gått fort, fått många nya fina vänner och pinglor som jag kommer hålla hårt i. Det måste vi göra!

Jag körde sedan hem och hann snabbt med lite viktiga saker, innan det var dags att hämta Lias. Vi gjorde en "Johanna", hämtade upp körsällskapet som fick provåka bilen, hålla mig och Lias sällskap. Såklart Farmor och Farfar. Idag höll han sig inte när jag körde. Tror att det är första gången han inte gör det sedan jag tog mitt körkort, och det är ju ett antal år sedan nu. Jag sprang in och köpte min biljett, för konserten ska jag gå på. Det kvittar faktiskt om jag blir ensam, för ensam kommer jag ändå inte vara. Jag ska ju se Takida igen tillsammans med en massa andra Takida nördar. Deras nya skiva hörs tydligt varje dag i bilen och "You learn" är en låt som spelas om och om och om igen...Fastnat för just den. Så det var den ena dagens Johanna. Köpa biljetter till en konsert, utan att veta om jag ska gå dit ensammen eller i sällskap. Men dit ska jag. Så nära med ju! På Sommarlust i Kristianstad. Hojta till om någon ska dit ;) Jag kommer stå längst fram och gapa stort, flina & sjunga med.

Hämtade hem Tedden som varit och lekt med Rami idag, bestämde dejt med Nana och sedan hem. Vad ska vi hitta på nu då? Den där lilla kritiska tiden vid 18 tiden som är lite gnällig och snusig.
Packade på Lias kläder och ut ut ut! Ted fick dispans och vara inne i värmen och varva ner med en film. Jag och Lias tog en ordentlig PW på 40 minuter. Bestämde dejt imorgon med.
Han ville ju självklart följa med och gottade ner sig, han tycker det är så mysigt och jag tycker det är mysigt att slippa gå ensam varje gång med.
Nu sover kottarna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0