Är ni där?

Halli hallå!

Ledig dag med Liten. Nana vacker körde Ted till skolan och Lias fick idag vara hemma med mamma sin. Vi valde ledig fredag. Min tanke var att träffa en fin vän och prata lite. Mysa med Liten, han har varit på lite sämre humör än vanligt med jämna mellanrum. Kan det vara raseri över att inte kunna säga vad han vill alltid? Pratade med G om detta att han biter i soffan, i kuddar och annat mjukt. Det är Lias frustration över att inte få fram det han vill ha sagt alltid med sin lilla mun. Han pratar väldigt lite och blir mest...gngngngnn. Men han gör sin förstådd, jag förstår honom. Tror att det sig själv han blir arg på. Lille Gubben, snart traggar du säkert lika mycket som din bror. Den dagen kommer inom kort, det känner jag på mig. Han vill så mycket, så nyfiken på omvärlden.
Nana och Zeke kom på en sen frukost. Innan dess hann jag och Lias både leka med lera, måla och köra bilar. Jag hann baka fler GI bröd och plocka i huset innan besöket. Vi åt en smarrig frukost, med lite tranbärsjuice till och massvis med kaffe som alltid. Sedan packade vi barnen i vagnarna och gick "vår" runda. Med all modd på grusvägen blev det ett rejält styrkepass för axlar, armar, rygg och bål. Magen spändes och det värker i mina axlar nu. Det kändes minsann att köra sulky i modd. Men det är en bra vagn annars, dock ingen terrängvagn.
Väl hemma så lekte jag och Lias ute, Zeke sov i vagnen och Nana hämtade pojkarna i skolan. Vi hann med en kaffe och mat i barnens magar innan min vän körde. Ted och Rami leker som ljus här hemma. Jag lyssnar utanför dörren. Halli Hallå någon där? Blir lite orolig då de inte hör av sig alls. De har fått in varsin nybakt bröd med skinka på och är tysta som möss i Teds lekrum. Ha ha. Lias skrek länge idag innan han tillslut somnade. Vilken envis kille. Kan det vara så att han är ju hemma idag och vill icke missa något alls. Han blev ju så glad när Rami och Ted kom hem! Han parkerade sin lilla rumpa på pudan i lekrummet och ville leka med de. Men liten måste sova, annars blir han ett litet monster ikväll. Fredagkväll kan vi ju ha i harmoni här hemma. Ledig dag.
Jag har nu medans Lias sover skickat in ansökan enligt min chefs önskan, jag har gjort Test i Demens som jag fick 99% rätt på. Jag tycker att den procenten kan spela kvitta, det var en kuggfråga Karin. Ha ha ha.
Så jag har hunnit med precis vad jag planerade idag. Det känns härligt! Nu kommer de stora pojkarna. Åh, stora pojkarna. Tänk vad tiden går!

image description

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0