Lördag

;)


Morgon, eller snarare förmiddag. Jag har vaknat flera gånger inatt av blåsten. Det lät som om någon gick i sovrummet. Jag vaknade utan att slå upp ögonen och tillslut vågade jag kika lite. Var bara blåsten som gjorde att alla möjliga ljud uppkom. Sedan har jag vaknat många gånger och vid 8 i morse valde jag att gå upp, sätta på en kopp kaffe och fyllt i ett viktigt papper som måste skickas. Jämställdhetsbonus från F kassan, kan man få det så ska det inte missas! Barnen sover gott än, uns inte väcka de. Vi får finbesök här om en stund!
Underbara lördag! Nästa gång vi är på badhuset hoppas jag att jag törs ta med mig systemkamera, ta riktigt fina bilder på mina pojkar då de badar. Nästa gång så! Kanske med en ny kamera med?


Kommentarer
Postat av: johanna

har min första "bli månadens blogg" så det vore kul om du deltog, vill du det så klicka här. http://johies.blogg.se/2012/february/veckans-blogg.html

och TUSEN förlåt om du inte gillar sån här "spamm" :)

2012-02-25 @ 10:16:18
URL: http://johies.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Åh va härligt !! här håller dom på att bygga om badhuset - från bara en vanlig all basäng till äventyrsbad och jag LÄNGTAR tills det är klart så vi kan gå dit och busa :)

KRAMAR

2012-02-25 @ 17:17:36
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0