April april

Helgen nalkar mot sitt slut denna Första April 2012. Dagen i Norra Skåne bjöd på solsken under förmiddagen och hagel senare på eftermiddagen. Jag har idag varit effektiv, på praktiken, uppdaterat mitt CV så nu är det check att skickas ut om det skulle viljas så. Har minsann gjort klart två stora arbeten. Ett i kursen Psykiatri och ett i Geriatrik. Jag valde att skriva om självskadebeteende och Vård i Livets slut, här inriktade jag mig på den psykologiska biten av livet i slutet. Har läst litteratur i mängder under dessa tre veckorna och jag vill ja, önskar mig varenda bok jag tittat i. Allt från Elisabeth Kubler-Ross böcker till Om svar anhålles, En bok om Interaktionistiskt förändringsarbete Teori och Analys, skriven av Bill Petitt och Hardy Olson. Så många ord jag sett dessa tre veckorna. Lärt mig en bra avslappnings och mot stress övning av Britt-Marie idag, och hon hade boken med sig om "Hjärnvägen till inlärning"....You seeee, många ord att ta in och jag slukas upp av alla totalt.
Sedan har jag kommit på mitt första egna tänkvärda visdomsord/mening.
Vågar man publicera det utan att det snattas?

Småknattarna lämnade jag i morse hos Faster Helene med familj. De skulle busa där idag innan Pappan i huset kommer hem från sitt äventyr nere i Turning Torso.

Jag har varit effektiv hemmavid med, nu landar vi och söndagskvällen är kommen!



Utebus på 2-årsdagen. Penseer och påskliljor planteras, vattnas och solen skiner.


Kommentarer
Postat av: AnnaPannaA

Vart du ngt lurad då? Inte jaaaag!! :D Eller jo, en tjej och en killkompis la upp sig på facebook som det var i ett relationship! Alla vart högst förvånade! Men man vet ju aldrig så jag vågade aldrig skriva april april! HA! Ja, dom lurades! :D

2012-04-02 @ 15:07:55
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0