Något gammalt?

För mig nytt ;)

Tisdag och snart onsdag. He he. Jag har varit så effektiv idag, så effektiv så det brann i knutarna här hemma. Jag har även min VG-MVG INSU klar men den ska finslipas noga noga noga. Den ska bli perfekt och det blir morgondagens projekt. För tiden den rann verkligen iväg på eftermiddagen. Men jag är stolt för när jag valt att göra något så gör jag det med. Självdisiplin som heter duga. Jag körde först mot skola, men jag vände. Vad fasen är det med mig? Köra bil? Nej, kom igen nu. Jag parkerade bilen hemma och tog en powerwalk ner till barnen. Idag var Lias på ett annat dagis, på skolan intill fritids pga olika omständigheter. Jag var först lite nervös. Att en för Lias okänd människa ska ta med honom ner till ett annat dagis, han och kompisen från dagis. Bara för att de skulle träffa fler barn och äta mellanmål med de. Men när jag kom och skulle hämta Lias så stod han och tryckte näsan mot dörren, superglad och vikarien var ju min fd kollega! Så trygg jag kände mig då! Det kändes riktigt bra, och att det även imorgon är hon som har hand om Lias på eftermiddagen. Ted kom eskort från Fritids av Goa Fröken S. Han hade en present till mamma, nyplockade kantareller, stora bjässar.
Vi valde att gå och mysa i det härliga höstvädret. Gick ner och pratade med ankorna, gick runt ankdammen och hade det mysigt tillsammans. Kom fram till lite nytt vi ska hitta på och vi fick lite tid att prata. Lias kacklade med ankorna. Jag tycker det är viktigt att prata med sina barn. Ted har kommit upp i en ålder nu när kommunikation för mig är viktigt, att ha berättar hur han känner och vad han vill. Vissa önskningar är just nu ouppnåeliga, men önska måste man få göra. Att drömma är viktigt! Vi handlade kvällsmat och sedan tog vi minsann en tur in i en affär jag inte besökt på år. En mysig liten Second Hand butik i byn.
Om jag fyndade är nu frågan? Hell yeah. Ted med! Jag hittade minsann en otroligt fin höstkofta som ser precis ut som en jag kollat in på H&M. Jag som velat ha en sådan länge nu och vips så hängde den där. Ser knappt använd ut och priset fick mig att le med hela ansiktet.  Fyndade även en jättesött vitt linne med spets, knäppning fram (små små vita tygknappar) och det ska användas till sommaren 2012. Så romantiskt och fint linne. Hittade även en annan kofta och den fick mest följa med...Tre kläder fyndade och för en ynka peng som går till välgörenhet. Där miste jag oskulden! Första gången jag handlar kläder på SH. Barnen fick sina nallar av expediten. Vi strosade hem och fick sällskap av Stora Bocken bruse, som hoppat av mitt i den långa bilkön. Sen ringde han mig för att fråga var jag var...300 meter fram gick ju vi. Häftigt! Sammanträffande?
En snabb kvällsmat, sedan körde vi in till "stan" för att införskaffa lite iPhone skal. Ett svart till mamman i huset och ett grönt till pappan i huset. Tina fick sälja lite till oss, fina donnan min! Väl hemma fikades det på äppel och hallonpajen. Nu sover barnen sedan halv 8 och maken är kvar i badrummet. Svärfar har nämligen börjat på att sätta mosaik ikväll. Den tvättas nu och det kommer bli så fint. Sakta men säkert, kommer dock vara väldigt noga utfört! Det badrummet kan fan ingen klaga på! Jag har tittat på bilder från detta året och funderat tillbaka. Nu ska jag hoppa ner i duschen och se om maken är klar snart?

 

My small ones this morning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0