Något att leva

av, med och för.
Något vi alla ska ha i åtanke...

Denna helgen har verkligen, bokstavligen sprungit förbi. Poff så var den borta på något vis.
Gårdagen bestod av en dag på jobbet och en kväll med fest.
Vi träffades hela familjen och gick till en Thailändsk restaurang. Där avnjöts det god mat! Lias var så duktig och åt som en häst. Ted fick sin lyckokaka och det hade han noga poängterat att det var något han ville ha. Vi tog en liten kvällspromenad hem till Farmor och farfar. Där blev det presentutdelning. Till Farmor hade vi alla köpt ett presentkort på SPA. Jag hade handlat en sjal till henne bara från mig. Hon har många gånger sagt att jag har så fina sjalar, hon unnar inte sig själv en sjal så det tyckte jag att hon skulle ha. Hon blev så nöjd med den! Fika på farmors hemmabakta kakor såklart. Hon hade gjort mina favoriter! Älskar hennes knäck/smör kakor. Mumma!

IDAG har jag haft en underbar sovmorgon. Inte ofta jag somnar på soffan som jag gjorde igårkväll. Men jag var helt slut i päran efter lördagens bravader. Kul dock, med betoning på mycket kul! Riktigt lyckat med glada barn med! Lias sken liksom Ted hela kvällen! Han fick leka med både Gamla Farfar, gamla farmor, Morfar och "Mormor" Lena. Han busade med sina morbröder med. Ted busade mest med minste morbror Casper.
Efter en lugn morgon fick vi sent frukost besök av Hampe och Lisa. Sen körde vi in till Maxi och köpte lite bra ha inför veckan. Kvällen har spenderats på mitt underbara jobb! Älskar det fortfarande lika mycket som för flera månader sedan nu. Brinner för det jag gör!





Mitt hjärta brinner för er Älskade Ungarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0