Den där hunden

Åh , var inte länge jag kunde ligga still igår. Hoppade upp igen ganska så fort och sedan gick tiden fort. Fotade cyklarna och Pk hjälpte till att ta gruppbilder på alla instruktörer. Hoppas på en fin hemsida ;)

Ledig måndag, Studiedag och jag är ledig från min praktik. Har ju spenderat stora delar av helgen där. Därför tar vi vara på dagen och är lediga både jag och småpojkarna. Lias vaknade 6:00 idag, jag totalvägrade att gå upp. Han fick somna om hos mig och sedan sov vi gott till strax efter 8. En morgon som snart lider mot sitt slut. Nu ska kläderna på mamma med. Ha ha. Barnen klara och endast mor som ska ha kläder på sig och kamma kaluffsen. En ny skiva till bilen då vi ska köra en bit och vi har även ett uppdrag idag, inte bara BUSFABRIKEN vi ska till.
Det är såhär att Ted köpte en Hund på IKEA sist vi var där. Nu är det så att Lias har förälskat sig i denna hunden och bär med den överallt, Topsy är populär. Det blev lite svårt igår...När barnen skulle sova låg Topsy hos Ted. Lias skrek efter hunden och Patrik gav Lias den. Ted blev förtvivlad (han har inte brytt sig om denna hunden innan), han grät och sade att han ville ha sin hund. Lias satt nöjd och gosade Topsy. Jag satt kvar länge och pratade med Ted. Vi löste det, och det var meningen att vi skulle köra till IKEA på lördag. Men eftersom vi är i Helsingborg och nära IKEA idag så funderar jag på att köra inom det blågula varuhuset och köpa en Topsy 2, eller vad hund nr 2 ska heta? Vill inte ha en kväll till med tårar över en hund. En hund som för båda två är så speciell. Lias går och bär på Topsy överallt, han är med överallt och han matar sin hund.... Gulligt, åh ja!


Kommentarer
Postat av: ida larsson

Emilia har med en sådan hund o den är med nästan varje kväll i sängen! Myspys!!

2011-09-26 @ 13:58:02
URL: http://lejdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0