Knak och brak

Måndag morgon. Lite synd att appen strular för mig. Annars hade jag haft så många fler inlägg :)

Gårdagen sedan spenderades med en snabbis fika och sedan fick jag rycka in och jobba på CSK. Vilken kväll det blev, träffar så många nya människor och till det positiva! Inte klokt så mycket nytt folk man lär känna på en sådan kort tid. Så tacksam för att jag får chansen att visa vad jag kan. Kunde tyvärr inte stanna över natten, eller kvällen idag då det redan finns andra planer för denna måndag. Som alltid var det en skräck att köra hem då jag slutat 22:00. Jag förstår inte hur jag kan vara så otroligt rädd för det? Riktigt skraj då jag sätter mig i bilen. Jag vet inte om jag ser otroligt dåligt eller alla andra som kör bara chansar. Det var inte långt fram man såg igår, i regnet som öste ner och det vet mest andra billampor jag skymtade. Jag är kanske farlig på vägen, men sikten var inte den bästa. Jag ropade som sagt inte Hej då jag satte mig bak ratten. Pustade ut då jag väl låg hemma i sängen sen.
Barnen har varit så duktiga idag! Vi sov ganska så länge, men det blev ingen stress alls. Allt gick som smort idag och det är ju guld värt. Ted hoppade upp som en liten piggelin. Han berättade att han haft en hemsk dröm inatt. Ville först inte berätta om det, men han klämde fram det sen...
- Jag drömde att du blev kidnappad mamma. Det var en kille som kidnappade dig och vi jagade efter för att rädda dig. Pappa, jag och Lillebror sprang!
- Men Lillebror, sprang han?
- Ja, han var stor. Som jag är nu.
- Vem var det som kidnappade mig?
- Han såg ut som en polis. Jag drog av han hatten och under den hade han en mördarhatt.
Lillebror var snabbast och räddade dig från honom! HAN sprang och tog dig!

Åh, tänk att han verkligen drömt det! Lite läskigt, lille kille. Han var nog glad över att få vakna och gå upp verkade det som.  Lias "dagis" lämning gick så bra idag. Trots en tidig morgon blev han lycklig över att få se G och alla barnen (inte många barn men goda vänner)
Jag frågade om jag fick en puss. Mycket riktigt så ville han dra ut nappen, jag hjälpte till och jag fick en puss men öppen mun i vanlig ordning. Sedan tänkte jag att vi ska kanske prova att vinka med?
Jag vinkade och sade:
- Hejdå lilleman!
Han tog fram sin lille lille hand och vinkade med ett smajl.
Åh, det kändes bra att köra hem och hälla upp en kopp kaffe idag.
 Kändes som om detta kommer bli en bra dag.
Jag har helvetes värk i ryggen, åh jag vill ju inte klaga ny vecka som det är men det gör fruktansvärt ont. Bara att bita i det sura äpplet, och konstatera att ryggen är paj. Det kommer nog vara så resten av mitt liv. Det är precis som om det går i skov. Man känner sig som en 80 åring i ryggen. Inte klokt, 26 år och redan problem med ryggen. Aldrig mera Äldreboende säger jag. Efter de åren jag slet på mitt förra jobb förstördes min rygg och glad över att jag hittat jobb nu som gör att jag oftast slipper de lyften. Kunde ju inte klickat bättre. För även om jag har otroligt ont i ryggen kan jag jobba ändå, kunde jag inte för 2 år sedan då min arbetsplats avvecklades. Nu slipper man sjukskriva sig för det. Kan gå till jobbet och vara till nytta ändå. Det är ju toppen. Sålänge jag kan röra mig så stannar jag inte hemma. Nu ska det skrivas lite mer om APUn. Jag vet inte hur mycket jag ska skriva. Hur mycket som förväntas vara nerprintat. Jag gör som jag känner...

image description

image description

Söndagsfikan


Kommentarer
Postat av: . Pjumas. ♥

Svar: Jag skall nog lägga upp bilder bara jag orkar ;) Men försöker få upp bilder denna vecka :)

2011-10-10 @ 10:27:58
URL: http://pjumas.blogg.se/
Postat av: iiiden med 3 i

sv: de ska ja göra! :D kram

2011-10-10 @ 11:20:22
URL: http://iiiden.blogg.se/
Postat av: Tove

Vad är det du pluggar?:)

2011-10-10 @ 16:38:50
Postat av: Johanna

Tove: Jag pluggar till Psykiatriundersköterska. Sak sedan läsa vidare till KBT terapeut ;) Så intressant och vi får se vart det leder. Själv? Fick ingen länk till dig så jag svarade här. Hoppas att du ser detta och får svar på frågan ;)

2011-10-10 @ 22:18:38
URL: http://htttp://www.seluna.blogg.se
Postat av: Tove

Vad kul! Jag är själv uska men med inriktning utvecklingsstörning och andra funktionshinder. Jobbar på ett demensboende nu men målet är barnmorska :) Har ingen blogg, därav utebliven länk :)

2011-10-11 @ 23:32:37
Postat av: Johanna

Åh, barnmorska! Lycka till!!!

2011-10-12 @ 15:07:19
URL: http://seluna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0