Emily, hjärtat mitt!

Åh, vilken lyckad kväll det blev! Vi kidnappade Ems och hon var helt utan vetskap om att vi skulle dra med henne. Niklas hade fixat det bra och hållt henne utan planer för lördagskvällen. Lycklig och förväntansfull körde vi in med våran Fina Emily. Mötte upp fler fina flickor på torget i Hässleholm och sedan promenerade vi till Harrys. Det beställdes in god dryck och mat. Vi satt och sörplade på våra cider och vin. Jag valde sedan att göra som jag brukar och beställde in en stor stark. Ah, cider är inget för mig har jag märkt. Öl är så mycket godare enligt min smak. Maten avnjöts och sedan fick Emily sina presenter. En klippning och gott the, samt presentkort på Hudvård. Det ska hon väl unna sig. Det är hon väl värd våran Emily! En uppslutning på 8 flickor blev det!!!
Vi delade sedan lite på oss, två av töserna körde hem. En gick hem och ett glatt gäng gick hem till Emelie och pudrade näsan, lockade hår och satte på läppglans. Fick besök av ett glatt gäng pojkar som höll i allsång. De tyckte det var trevligt att gå på tjejfest men tröttnade nog tillslut, och gick upp och sjöng vidare. Vi dansade lite i lägenheten & skålade. Sedan drog vi ut till Harrys och dansgolvet blev välbesökt. Vi började med en törstsläckare, och jag beställde in en gooood Corona med lime. Sedan befann vi oss mest på dansgolvet och tjoade till musiken, slängde med håret och slängde med kropparna. Så KUL det är att dansa. Hade kunnat dansa hela natten lång!! Måste ut och dansa snarast igen, och tycker gott att man kan unna sig det. En kväll med flickorna är alltid så fantastiskt kul! Upplyftande! Man kommer tillbaka med nya krafter
(även om mina krafter denna dagen inte varit de bästa
Vid 2:30 begav vi oss. Emily så nöjd med kvällen som blev en kväll med utgång, var inget planerat utan vi sade mest att vi tar kvällen som den kommer. Så gjorde vi med! Kändes så kul att komma ut med fina flickor. Fantastiskt kul att träffa ALLA!
Barappapappabapapapappa...
(bilder kommer då det går att ladda upp bilder....)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0