Tandtroll & Bustroll




image description image description

Vilken dag! Ofta jag skiver så men så ÄR det ju. VILKEN DAG!
Barnen var så underbart snälla denna morgon med. Ljuvligt! Ted är så duktig på morgonen och har varit sedan han började skolan. Inga MEN och inget NEJ. Kommer ner PÅKLÄDD och redo för frukost. Vilken kille! Berömma massa! Barnen lämnade och mamma fick sitt morgonkaffe och logga in på skolans sida innan jag hann blinka var det dags att åka till "Tannamagarn".

Mammas årliga checkuppppp. Åh, jag håller mina små tummar varje gång jag går innanför denna dörr. Går till en Privattandläkare då jag tycker att han är mycket proffsigare, trevligare och mycket mer välkomnande lokaler. Idag doftade det ljuvligt då man blev inkallad. Alltid av samma Tandsköterska med. Hon är med fin som snus. Go som kexchoklad är hon. Jag sade att det doftar ljuvligt! Hon berättade att de tänder doftljus för att det inte ska lukta enbart TANDLÄKARE i rummen. Bara det säger ju mycket hur måna de är om sina patienter. De tänker på allt.
Röntgenbilder på mina bissingar. Så kul det är att se de på röntgenplåtarna! Ser så fina ut! Fick se min visdomstand som växer mycket underligt. Den växer i nedre käken MOT de andra tänder, med tuggytan mot sidan av tanden längst in. Såg helknasigt ut. Jag visste inte ens att jag HAR en tand där. Men nu vet jag. Inget de gör något åt, endast om jag får problem med den och det hoppas vi att jag slipper. Tandis kom in och rotade genom flabben. (ha ha)

SER BRA UT! ...Men...vänta. (FAN FAN FAN tänkte jag, så som jag borstat??)
Han såg en liten svart prick på en visdomstand i övre käken. En visdomstand som växt fint ut. En röntgenbild till men de inväntade FLUX behandling. Så en ny kontroll om fyra månader. Sedan kommer det BÄSTA med att vara hos tandläkaren. All
tandsten bort ( ja det blir mycket med en skena i nedre käken, nästintill omöjligt att inte få tandsten där) Sedan fick jag en riktig slip och polering av tänderna för att sedan få banangott i munnen. Nöjd och glad i hågen körde jag vidare för kontroll nr 2 för dagen. Åh, man känner sig så fin med sååååå rena tänder. Jag vill också ha en ultraljudsborste!!!

Samtal med lärarna mina samt SYO. Jag var lite nervös. Eftersom termin nr 1 var stressig med fem kurser, nu har vi tre men stora kurser. Det gick över förväntan! Ligger på ett starkt MVG, och jag hoppas på att få behålla det. Provet som återstår i den kursen. Det får jag bannemej inte köra på, det skulle vara pinsamt värre.  De andra fick jag inte veta betyg om men jag fick bara fina superlativ!! Jag blev faktiskt väldigt rörd över alla fina ord jag fick höra. Det visar sig att mödan är värt det. Åhhh ja! Jag blev mycket peppad inför kommande prov vill jag lova. Ska ge 110 %! Vi pratade även lite framtida utbildning...
Tack för peppen idag fröknarna! Det värmde gott.

Hem och skrev som attans på en Social Oms insu. Den sista INSU vi ska lämna in. Den absolut sista ska göras i grupp. Sista INSU redan? Oj oj oj. Men vi har haft mycket tester och filmer att se, samt Forum. En halvtimme innan Liten skulle hämtas var jag på dagis. Min lille kille satt och åt mellis. Mamma kom mitt i allt, han ville inte sitta kvar utan skulle ner ner ner. Han visade glatt var man ska tvätta sig efter maten. Liten liten knodd som vet precis var allt är. Det är ganska så häftigt att en sådan liten människa förstår mer än vi kan ana.
Till Nana och boysen. Fick se min Store pojk som lekte för fullt med Rami. Nana bjöd på GI fika och de små bekantade sig ännu mer. Det var sedan dags för Onsdagens bandy träning för pojkarna. Idag gick vi ifrån. Tog en härlig 40 minuters promenad med min Nana och våra små. Så mysigt!
You know me.

Kvällen har sedan bestått av middag, kvällsfika på , tvätta barn, föna hår, vika tvätt, hänga in tvätt, diska (diskmasinen är pajjjjj) och sjunga barn till sömns....
Vem kan segla för utan vind...vem kan ro utan åror..?
image description

image description

Lycka är att se dig Le ditt stora leende. Mammas hjärta smälter fullkomligt!
(Troget med Topzy under armen)


Kommentarer
Postat av: BloggMamman - Lifestyleblogs.se

Men vilket härligt inlägg att börja läsa såhär på morgonen! Jag blev riktigt peppad av att läsa om din härliga dag!

Kram

BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

2011-11-10 @ 10:29:34
URL: http://bloggmamman.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0