MVG

En kväll då jag igår fick träffa lille Zeke för första gången. 5 dagar liten lillebror Zeke, så ljuvlig och tårarna sprutade. En stolt mamma och pappa, såg så underbart ut. Denna bubbla man lever i då! Går inte att beskriva med ord. Inget what so ever kan jämföras med detta underbara de lyckliga tu lever i nu.
Ett inhopp på jobbet, en natt. Bussen hem och sen kickade jag igång med städning för att inte slockna på golvet. Liten Lias vaknade och jag gick upp med tvätt, bara för att se vad han gjorde då han såg mig. Vet ni vad han gjorde? Han kallade!
- Ma...mama...ma ma MA!!!
Ner och mös, morgonbajs och ett bad i diskhon. Det tyckte han var så mysigt, dukade fram frukost och njöt av morgonen. Sen körde jag och Liten samt Pk in till skolan min. Dags för betygssamtal angående provet jag gjorde igår. 6 poäng från MVG, men fick lite muntligt förhör och fick ett MVG i betyg! Jag hoppade såklart av lycka. Jag som trodde att denna kursen skulle få ett VG. Såg ett rykte på FB om att alla fått information om Medicin provet. Loggade in och jag fick en ganska så rolig information.
"  Har nu rättat era prov och just ni som får denna notisen har klarat gränsen för ett godkänt resultat, och ni har tom visat kunskaper som motsvarar MVG på provet....Grattis bra jobbat!!!"

Ganska så kul. ELLER JÄVLIGT KUL! Fan vad jag kämpat och jag är så stolt. Hittat en cykel till Ted. Körde faktiskt till Kristianstad, och hittade den rätta cyklen på Harald Nyborg. Den är riktigt häftig ,och är utprovad så att den passar Ted. Därav vet han att han ska få en cykel i 6 års present. Nu ska han skolas in i cyklens värld!
Jag och Ted är nyklippta, fina Josse som pillat i mitt hår. Åh, så duktig är hon. Ted är med snygg i håret till sin 6-års dag. Pk och Lias var hos min farmor och farfar under tiden och busade. Som farfar klappade och hjälpte Lias vid matbordet. Han kan han med. Väl hemma lagar Tina mat, jag ÄR trött eftersom jag bara vilat i 1½ timme idag. så inatt ska jag sooooova som en stock. Men min Tina var jag tvungen att få se en gång till idag. Känns så mysigt att ha henne här, man blir lite bortskämd. Tänk om hon skulle åka iväg igen? Fy farao, vill inte ens tänka på det. Och jag som tänker så mycket... Ny dag imorgon. Nya tag och nya möjligheter. Här ska skålas ikväll för mina fina BETYG. Fina fina och ska bli ännu finare att få på papper! FINT ÄR BRA!!!
"Fin Finare Finast"
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0