Anevrysm

Åh det snurrar i mitt huvud nu! Har haft en riktig heldag i skolan, skrattat så jag fick ont i magen. Härliga ni! Härligt att få skratta så innerligt, var får man/vi allt ifrån? Vissa säger det bara "klick" med ju. Underbara fina ni. Vi har haft genomgång av mycket idag, det bästa var tandborstningen och bli riktigt proffsborstad av blivande tandsköterskan Jenny. Nathalie och jag tjoade runder som vanligt och roade alla med våra konster. Vi åt faktiskt på skolan idag ett glatt gäng. Vilken mat, oh la la. Vilken maffig buffé, vi åt tills vi rullade fram alla. Kaffe på det sen var vi taggade inför det praktiska vi gjorde under eftermiddagen, och som sagt många skratt. En sväng på stan med Annicka och Nathalie innan bussen gick hem. Hittade minsann en 6-års present till Ted. En underbart söt liten Geisha fick följa med mig hem, henne ska jag spara slantar i. Alla guldpengar ska hon få. Blev sådär "kär" i henne ni vet. Man blev slö som en potatis på bussen. Men full rulle då alla kom hem, till ett numera icke tyst hus. Liten sover och jag sitter nybadad och läser så jag vet nu knappt var jag ska börja. Vet lite vad jag är mer hejjjj på. Självklart HJÄRTA OCH HJÄRNA som är för mig intressantast, men detta med Urinorganen och Mag-tarmkanalen är mindre intressant. Dock intressant, men finns saker som dunkar bättre. Ha ha. Jag ska fortsätta läsa och förhoppningsvis bli lite förhörd med. Nu ska jag rita hjärtat!
Vi kommer ju alla vara experter på det sen!

  

Är det anevrysm pojkarna har, en medfödd missbildning mellan ventrikel nummer 3 och 4.
Där det är helt stopp i akvedukten...

Kommentarer
Postat av: Tova

Låter helt underbart att få skratta så :-) inte såå ofta jag gör det, annat än åt/med Elliot såklart, hihi! (våra lektioner är oftast rätt tråkiga... haha)

Ha en fin onsdagskväll :)

2011-05-04 @ 21:29:50
URL: http://trasslet.se
Postat av: Therese

Sorry om ja verka sur i dag, läs min blogg så fattar du... Ville verkligen inte missa provet. Hur gick det för dig? Ja tyckte faktiskt de kändes rätt bra. Kramar

2011-05-05 @ 18:20:35
URL: http://Www.missfreak.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0