Vilken fest!

Det blev! Vill visa massvis med bilder, jag fotade lite med fotograferingen skötte annars min Tina. Så kul att titta igenom bilderna sen! Tack stumpan för det, för all hjälp!

Festen blev riktigt lyckad trots att jag fick lite småpanik ett tag, klockan tickade otroligt snabbt sista timmen ju! Men maten var så god, fläskfilé kall marinerad med krukbasilika, soltorkade tomater och annat hemligt. Till det serverades det potatisgratäng och sallad. Efter det bjöds det på Farmors Biskvier, kaffe/the och mina tårtor som fick beröm. Dom blev SÅ FINA! Jag kände mig så stolt att jag gjort dom! Lias och Patrik sjöng vi för och dom fick blåsa ljusen. Ted hjälpte lillebror lite! Fick så mycket fint båda pojkarna! Kvällen avrundades med snacks och massa mingel. Ungarna busade för fullt och det kändes så härligt att låta dom busa på, så glad att vi hyrde en lokal till alla 50 gäster vi fick! Blev ett riktigt stort kalas ju! Samarbetet var toppen, vilken hjälp vi fick. Patrik fick slappna av och mingla under hela kvällen, liksom Lias. Han minglade mest i Farmors famn, så trött men så snäll. Han satt och studerade alla barnen länge intill min farmor och gosade så mycket han bara kunde. Han charmade alla och flörtade hejvilt. Jag var ganska mör efter 50 diskade tallrikar, sen när väl tårtorna var framme så kunde jag slappna av lite och skryta med min prestation! Väl hemma vid 23 somnade Liten som en ljus som slocknar. Kan jag väll säga att vi andra gjorde med.
Idag har vi varit och städat lokalen, såg att jobbet ringt i morse och jag hade telefonen på ljudlöst. Kände väll på mig att just denna morgonen skulle det ringa, därför ljudlöst. Jag kände att denna dagen får jag hjälpa maken med städ av lokalen. Blev riktigt fint efter mitt skrubb av golv. Solen har strålat med sin närvaro hela dagen, dock kyligt i vinden. Har hunnit med städ här hemma i eftermiddag. Stod i solen och strök, härligt att känna värmen på ryggen och mot kinden. Nu sover vår lille Guldklimp och strax liten Ted med.
Vilken fest! TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE TILL! Det gjorde mycket! Tack till Tina som i sista minuten ville komma och både stöttat, hjälpa och finnas där för mig som alltid. Som alltid!

Kommentarer
Postat av: Tina

Allt för dej min vän.. Allt för dej! <3

2011-03-28 @ 18:29:22
URL: http://livinglovinlaughing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0