Together

What a wonderful day! Dagen började med en efterlängtad Psykologi lektion! Så efterlängtad och jag var så nyfiken på vad Lotta plockat ut som mer viktigt! Tyvärr ska vi inte läsa om drömmar, självklart har jag läst kap om det, men det är inget vi kommer ta upp i denna kursen. Eftersom mina klasskamrater inte vill ha extra uppgifter så ska jag nog inte be om detta heller, fast jag tycker det är intressant. Jag vill inte åka på bank efter skolan, ha ha ha. Jag läser det för egen vinnings skull såklart. Idag gick vi igenom Perception och Inlärning!
 Efter en förmiddag med Pia och gänget så körde jag hem. Plockade fram alla BEBISKLÄDER! Inväntade Nana, vi gick igenom allt från nyfödd till strl 74. Åh, det känns i mammahjärtat att snusa på alla bebiskläder. Fick känna och prata lite med Zeke idag med. Åh! Snart fyller Lias 1 år, och om två månader imorgon fyller Ted 6 år! Inte klokt, sannslöst detta! Men var dag, var vecka, var månad och vart år har sina charmiga sidor. Man kan inte få nog av att lära dom små liven. Lias han går längs med möbler, men ännu visar han inga tecken på att "släppa och gå iväg". Han har minsann blivit mycket snabb genom sitt egna sätt att ta sig fram. Vips så kommer han i en rasande fart runt knuten. Han provade Teds babyskor idag, fick sitta i trappan med dom och Ted blev så glad då han kunde sitta på nedersta trappsteget själv. Han dinglade med dom små benen och Ted gjorde så han skrattade ljuvligt. Han fick komma och stå med skor ute, det blåste lite med lycklig var han och Ted som ville leka ute. Sätta honom på pulkan, eller på racerbilen. Lite mer värme tack så pojkarna kan vara mer ute! Han njöt dock av det, det syntes. Vi åkte hem till Lillan och Tina, hurra för idag fyller Lillan 63 år. Det firades med tacos och tårta. Lillan fick en vacker påse med Teds egenkomponerade presenter. Lyckat! Lias ville dock hem och sova i vanlig ordning...Det visar han klart och tydligt den lille fisen. Ted har jag fått två fina teckningar av idag, en som glittrade.- Det tycker du ju om mamma!  Sen skrev han sitt namn med, det vill jag ju ha på teckningen. Väl hemma igen vid 19 tiden så fick jag natta min lille, som somnade i famnen. Efter det var det skorna på och ut på min 40 minuters promenad i rasande fart med musik på hög volym. De é härligt må ni tro.
Nu sitter jag nyvaskad och njuter av det sista som finns kvar av denna dagen. Visar ett bildregn från en lyckad och otroligt vacker, solig Onsdag här i Skåne!

  




   
  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej fina du!

Läste i din blogg igår!

Trodde vi skulle få tid i Gbg mån/tis men så ringde de

Och vi ska vara där idag kl17- PANIK O KAOS just nu...

Kan inte du maila mig och berätta lite om själva operationen o tiden efter? Om du har tid/lust såklart!

Man mår verkligen asdåligt o vi har fått jättelite info:-(



Men som sagt så är det ny röntgen imorgon o ev op imorgon em!



Stor kram till dig!

2011-03-17 @ 13:20:33
URL: http://mammamorran.se
Postat av: Olevera

This is a very good site. Thank you.

2011-07-25 @ 08:01:50
URL: http://olevera.bloghandler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0